Ferrari, determinată să lupte cu Williams pentru locul trei la constructori

de Daniel Popescu
Marti, 30.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ferrari este determinată să micşoreze diferenţa faţă de Williams în clasamentul constructorilor pentru că până la finalul sezonului să revină pe locul trei în clasamentul constructorilor.

Esential 9 puncte este diferenta dintre Ferrari si Williams in clasamentul constructorilor
Cu cinci curse înainte de finalul sezonului, Williams are un avans de nouă puncte în faţa Scuderiei Ferrari în lupta pentru locul trei în clasamentul constructorilor, pe baza performanţelor înregistrate în Italia şi Belgia.

Ferrari speră însă să recupereze o parte din terenul pierdut cu ocazia Marelui Premiu al Japoniei de la sfârşitul acestei săptămâni, cu obiectivul de a reveni pe locul trei până la finalul sezonului.

"Mergem la Suzuka şi la următoarele curse determinaţi să reducem diferenţa faţă de Williams şi apoi să încercăm să ajungem în faţa lor, cu obiectivul de a ne asigura locul trei în clasamentul constructorilor. De asemenea, plănuim să învăţăm lecţiile necesare pe parcursul finalului de sezon pentru a ne ghida în sezonul următor", a declarat el.

Ferrari admite însă că puterea motorului va fi importantă şi în Japonia, chiar dacă nu la nivelul solicitărilor pentru Spa-Francorchamps sau Monza.

"Suzuka este un circuit unde importanţa cailor putere este doar cu puţin mai mică decât media anuală, aşa că, chiar dacă puterea nu este super importantă aici, nu este nici neglijabilă.

Dar este un circuit unde o bună manevrabilitate a şasiului cu o mare cantitate de forţă de apăsare aerodinamică este recompensată din plin", a adăugat el.

Via Ferrari

Comentarii (3)

  • "El" ???
    3 1
  • no name
    El... pentru ca este ferrari, doar n-ai fi vrut sa recunoasca adevarul: de mult, tare de mult este EA, ....., pentru ca .....
    0 0
  • obiectiv- locul 3 la constructori ... hahahaaa , asta e nivelul unei echipe cu *multipli campioni* pe grila ??? De cand a venit falcosul la ei , broscarii au numai obiective de kkt !!!
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru