Forza Rossa nu a primit încă acordul FIA de a concura în Formula 1

de Daniel Popescu
Vineri, 31.10.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Forza Rossa a dezvăluit că nu a primit încă acordul FIA de a participa în Formula 1 în următorii doi ani şi neagă orice încercare de a prelua activele Caterham prin intermediul lui Colin Kolles.

În acest moment nu avem un răspuns oficial şi public din partea FIA în legătură cu participarea în Formula 1.

Forza Rossa
Echipa românească Forza Rossa a revenit în centrul atenţiei după ce o serie de documente despre insolvenţa Caterham au evidenţiat o posibilă legătură între cele două echipe.

Ioan Cojocaru, fostul director Caterham Sports, afirmă în documente că Forza Rossa a primit deja acordul FIA de a debuta în Formula 1 în următorii doi ani şi că există unele probleme de finanţare. Oficialii Forza Rossa au negat însă informaţia şi susţin că nu au primit încă niciun răspuns din partea FIA cu privire la acest subiect.

"În acest moment nu avem un răspuns oficial şi public din partea FIA în legătură cu participarea în Formula 1. Toate celelate activităţi legate de participare pot demara doar după comunicarea oficială a FIA, inclusiv stabilirea viitorilor parteneri şi motorizarea. Până la transmiterea acestei comunicări oficiale, orice fel de informaţii în legătură cu acest subiect sunt doar simple speculaţii şi nu le putem lua în considerare", au precizat oficialii Forza Rossa pentru publicaţia ProSport.

Implicarea lui Kolles în echipa Caterham este opţiunea sa profesională şi nu are nici o legătură cu proiectul Forza Rossa care se va desfăşura în România.

Forza Rossa
În plus, Forza Rossa a negat şi speculaţiile despre o încercare de preluare a activelor Caterham scoase la licitaţie prin intermediul lui Colin Kolles, consultant al Caterham.

"Pentru moment nu există niciun angajament oficial între Colin Kolles şi Forza Rossa.

Implicarea lui Kolles în  echipa Caterham este opţiunea sa profesională şi nu are nici o legătură cu proiectul Forza Rossa care se va desfăşura în România", au adăugat reprezentanţii Forza Rossa.

Via ProSport

Comentarii (2)

  • palinca de prune
    ...... nici nu-l va primi
    4 2
  • Numai Ponta poate duce Forza Rossa in Formula 1!
    4 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru