Maldonado: "Eu sunt cel care decide unde voi concura în 2014"

de Daniel Popescu
Vineri, 01.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pastor Maldonado susţine că decizia cu privire la numele echipei pentru care va concura anul viitor îi aparţine în totalitate, în timp ce Nico Hulkenberg începe să se gândească să rămână la Sauber.

În acest moment nu am încă o decizie. Decizia depinde de mine şi sper să o iau până la finalul sezonului.

Pastor Maldonado
Pilot Williams
Pastor Maldonado deţine cheia ultimelor mutări pe piaţa transferurilor pentru sezonul 2014 al Formulei 1, ca urmare a intenţiei sale de a părăsi Williams.

Presa internaţională susţine că venezueleanul îşi negociază rezilierea contractului cu echipa britanică şi speră să semneze cu Lotus, în special dacă echipa nu ajunge la un acord final de finanţare cu Quantum Motorsport. Maldonado afirmă că decizia îi aparţine în totalitate şi speră să rezolve situaţia până la sfârşitul acestui sezon.

"În acest moment nu am încă o decizie. Decizia depinde de mine şi sper să o iau până la finalul sezonului. Nu pot garanta că voi pleca de la echipa sau că voi rămâne. Decizia este foarte importantă, pentru că sunt la al treilea sezon în carieră şi este un moment important pentru mine, aşa că vreau să iau cea mai bună decizie pentru viitor", a precizat el jurnaliştilor prezenţi pe circuitul din Abu Dhabi.

Nu am exclus niciodată posibilitatea de a rămâne la Sauber.

Nico Hulkenberg
Pilot Sauber
Întrebat dacă Lotus este principala sa opţiune pentru sezonul 2014, Maldonado a replicat.
"Nu pot menţiona asta în acest moment. Am ceva oferte şi le analizez foarte bine. Trebuie să iau cea mai bună decizie pentru mine însumi", a adăugat el.

În cazul în care Maldonado va semna cu Lotus, principala victimă va fi Nico Hulkenberg, alegerea preferată de echipa britanică doar dacă parteneriatul cu Quatum Motorsport va fi semnat. În acest context, germanul a admis că ia în calcul inclusiv posibilitatea de a rămâne la Sauber. "Nu am exclus niciodată posibilitatea de a rămâne la Sauber", a precizat el.

Via Adam Cooper, Motorsport

Comentarii (3)

  • Ce atitudine are si Maldonado asta. Da declaratii de parca e cel mai dorit pilot din Formula 1. Are si el o oferta de la Lotus ca sa-i ia francezii banii si se imbata cu apa rece. Poate isi aduce aminte cum a ajuns in F1 si ce il tine in marele circ. Ca de pasiune si talent nu poti vorbi in cazul lui .
    5 1
  • @ferr:
    asta inseamna sa dicteze banii in F1. Daca nu venea cu un buget consistent, nici la William's nu ajungea.
    3 0
  • @91Schumi06 Cam asa a fost mereu in F1. Si in anii 50 tot banii dictau. Asa cum spunea Schumacher(pentru modestia lui il apreciez enorm) "Cu siguranta e un sofer in lumea asta care e mai bun, dar n-a avut sansa mea". Parca asa a spus sau ceva de genul. Corecteaza-ma daca gresesc. Cand a spus "sansa" cu siguranta prima data i-a venit in minte "banii". Macar pe atunci erau oamenii care te ajutau financiar pilotii, azi, la naiba, oamenii cu bani il sustin pe Maldonado sau Perez numai ca anumite companii sa-si faca publicitate.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru