Red Bull ar putea avea propriul banc de probe pentru motoare şi cutii de viteze

de Daniel Popescu
Joi, 19.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull Racing va construi la fabrica de la Milton Keynes un banc de probe pentru motoare şi cutii de viteze care va deveni funcţional în luna septembrie, potrivit presei internaţionale.

Red Bull Racing se îndreaptă cu paşi siguri spre o potenţială dezvoltare a propriului motor, potrivit unor informaţii dezvăluite în această săptămână de publicaţia F1i.

Sursa citată afirmă că Red Bull îşi va dezvolta propriul banc de teste pentru motoare şi cutii de viteze, care va deveni operaţional în luna septembrie a acestui an. Pentru început, bancul de teste va permite echipei să evalueze cutiile de viteze, care sunt deja dezvoltate de către inginerii Red Bull, dar şi motoarele construite de Renault la fabrica din localitatea franceză Viry.

În ultimele zile, presa internaţională a speculat că Red Bull a încercat să iniţieze un contact cu constructorul german Audi pentru producerea de motoare pentru Formula 1, însă cel puţin până în prezent discuţiile nu au avut niciun rezultat concret. Informaţiile vin şi pe fondul ameninţărilor formulate de consultantul Helmut Marko, care a afirmat că Red Bull s-ar putea retrage din Formula 1 din cauza performanţelor modeste înregistrate de la introducerea nului regulament tehnic pentru motoare.

Via F1i

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru