Red Bull avertizează că va lupta cu Mercedes pentru titlu: "Ne descurcăm bine când se schimbă regulamentul"

de Daniel Popescu
Joi, 02.02.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull Racing este optimistă că va lupta cu Mercedes pentru titlul mondial în acest sezon, întrucât se adaptează rapid la noile regulamente tehnice.

Red Bull Racing a câştigat 4 titluri mondiale consecutive la piloţi şi constructori în perioada 2010-2013, ca urmare a schimbării regulamentului tehnic în 2009.

Chiar dacă după schimbarea din 2014 a fost surclasată de Mercedes din cauza performanţelor modeste ale motorului Renault, echipa priveşte cu încredere spre sezonul 2017. Modificarea radicală a regulamentului îl determină pe şeful Christian Horner să anticipeze o luptă cu Mercedes pentru trofeul suprem.

"Se pare suntem pe un trend ascendent. Despre asta a fost vorba în 2016 şi este un sentiment de real optimism în cadrul echipei că, dacă ne putem apropia în privinţa motorului... Sperăm să avem un monopost bun pentru a lupta cu Mercedes anul viitor", a declarat britanicul.

Urmareste Automarket
Deşi admite că Mercedes rămâne favorită pentru anul viitor, Horner este încrezător că Daniel Ricciardo şi Max Verstappen vor avea la dispoziţie un monopost competitiv.

"În 2017 plecăm de la o coală albă de hârtie şi nimeni nu ştie unde este concurenţa.

Înainte am fost foarte buni la schimbarea regulamentului, dar nimic nu este garantat. Sper să facem un progres similar în privinţa motorului şi, dacă se întâmpla asta, cred că avem doi piloţi foarte capabili pentru a lupta cu Mercedes. Mercedes va fi favorită anul viitor, dar dacă putem micşora diferenţa şi să punem presiune va fi grozav pentru toată lumea", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (11)

  • ... nu cititi doar titlul ...
    8 3
  • Sunt convins de asta!
    4 4
  • speri mata..dar de data asta nu mai ai noroc chior cu ferrari...
    9 6
  • Macar de-ar fi masina Red Bull la fel de buna ca atunci cand a fost Vettel campion. Exceptand motorul evident - V8 vs. V6 turbo.
    5 4
  • Noul monopost Mclaren va fi denumit MCL3. in loc de MP4-32
    2 4
  • va fi denumit MCL32*
    3 3
  • dupacum arata momopostul RBR anul acesta sigur vor fi in frunte ,urmeaza sa vedem motorul cum merga ca la cum arata anul acesta aerodinamika sunt pe primul lok ,eu lam vazut deja e supeerrrr..
    2 16
  • serban
    Unde l-ai văzut băi frate, ți-au deschis ăia fabrica și au făcut prezentare special pentru tine ?
    13 2
  • robert
    Mai este un user ION, cica a vazut masina Ferrari din 2017.
    Are unii noroc no?
    1 3
  • https://www.formula1.com/en/latest/headlines/2016/12/f1-ferrari-2017-car-launch-date.html
    1 1
  • serban
    @robert Are unii noroc, că e mulți, da' e mai puțini de cincizeci ...
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru