Red Bull nu anticipează progrese semnificative în pauza de vară

de Daniel Popescu
Miercuri, 23.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Christian Horner a exclus varianta unor progrese semnificative pentru Red Bull Racing în pauza de vară, deşi în mod tradiţional echipa austriacă îşi îmbunătăţeşte semnificativ performanţele.

Esential 188 de puncte a obtinut Red Bull Racing in acest sezon
Red Bull Racing este una dintre echipele care în ultimii ani a înregistrat progrese semnificative în pauză de vară, cel mai recent exemplu fiind chiar sezonul precedent.

După o primă jumătate de sezon aparent echilibrată, Sebastian Vettel a obţinut în 2013 nouă victorii consecutive în a doua jumătate a anului. Cu toate acestea, şeful Christian Horner exclude repetarea scenariului, întrucât singura zonă în care echipă mai poate înregistra progrese este motorul.

"Cred că este dificil în privinţa şasiului, pentru că am fost foarte puternici în primul şi al treilea sector din Germania, dar problema era în sectorul de mijloc. Am avut o foarte mică îmbunătăţire în privinţa carburantului, dar avem nevoie de un pas înainte mai mare, suntem disperaţi după asta", a declarat britanicul.

Chiar şi în aceste condiţii, Red Bull va continua dezvoltarea monopostului până la sfârşitul sezonului, întrucât regulamentul tehnic de anul viitor va fi în mare parte acelaşi.

"Nu pot vorbi pentru celelalte echipe, dar noi vom lupta până în Abu Dhabi.

Tot ce învăţăm în acest an are relevanţă pentru anul viitor. Nu vom renunţa la nimic. Fiecare cursă reprezintă o oportunitate şi cred că cei de la Mercedes trebuie să aibă parte de o catastrofă pentru a pierde campionatul. Dar mai avem nouă oportunităţi pentru a dezvolta monopostul şi pentru a învăţa de la monopostul înainte de anul viitor, când regulile sunt destul de stabile", a mai precizat el.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru