Red Bull îşi reorganizează departamentul tehnic după recrutările făcute de Mercedes

de Daniel Popescu
Luni, 23.12.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull Racing a iniţiat procesul de reorganizare a departamentului tehnic după ce doi dintre şefi au confirmat plecarea la Mercedes în sezonul 2014.

Esential 4 angajati de top au anuntat in 2013 ca vor parasi Red Bull Racing
Red Bull Racing a început la sfârşitul săptămânii trecute procesul de reorganizare a departamentului tehnic ca urmare a faptului că doi dintre şefi au decis să plece la Mercedes.

Cvadrupla campioană mondială a ales însă să promoveze unul dintre angajaţi în loc să caute un înlocuitor de la o altă echipă. Astfel, Pierre Wache, care a sosit la Red Bull de la Sauber la începutul acestui an, a fost promovat ca şef al departamentului de dinamica vehiculului în locul lui Mark Ellis, după ce până în prezent a ocupat funcţia de inginer-şef pentru performanţă.

Până în prezent, Red Bull nu a anunţat cine îl va înlocui pe Giles Wood, fostul inginer-şef al departamentului de simulare, care a plecat de asemenea la Mercedes, însă cel mai probabil şi în acest caz va fi vorba despre o promovare internă.

"Echipa doreşte să le mulţumească lui Mark Ellis şi Giles Wood pentru contribuţia lor şi le doreşte tot ce este mai bun pentru viitor", precizează Red Bull într-un comunicat de presă.

Plecările lui Ellis şi Wood se adaugă la celelalte două de la jumătatea lunii octombrie, atunci când Peter Prodromou, şeful departamentului de aerodinaică, şi adjunctul său Dan Fallows au anunţat că vor lucra pentru McLaren din 2015.

Totuşi, aceştia îşi vor păstra funcţiile la Red Bull şi pe parcursul sezonului 2014.

Via Red Bull

Comentarii (4)

  • bravo mercedes,sa vedem ce mai fac sucurile an 2014..
    17 20
  • Ciurik
    Greseala?
    Am observat asta si intr-un articol anterior. Voi spuneti ca este vorba despre departamentul de vehicule dinamice. Eu ma pot gandi ca este vorba de Vehicle Dynamics, ceea ce ar insemna ca e vorba de departamentul de dinamica vehiculului. E unul din cursurile de baza la facultatile cu specializare in Autovehicule Rutiere.
    10 0
  • Atata timp cat il vor avea pe Newey si vor fi echipa de uzina a Renault vor castiga, indiferent ca mai pleaca din ei...
    19 10
  • @Ciurik: Ai dreptate. Multumesc pentru observatie, am corectat.
    7 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru