Rosberg încheie testele din Austria pe primul loc

de Daniel Popescu
Joi, 25.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg a stabilit cel mai bun timp în ultima zi de teste de pe circuitul Red Bull Ring şi a fost urmat de Esteban Gutierrez şi Valtteri Bottas.

Esential 0.818 secunde a fost diferenta dintre Nico Rosberg si Esteban Gutierrez
158 de tururi a parcurs Marco Wittmann, mai multe decat orice alt pilot
Echipele au avut parte de o zi semnificativ mai bună miercuri la finalul sesiunii de teste din Austria, ca urmare a faptului că singurii stropi de ploaie pe circuitul Red Bull Ring au căzut doar la orele prânzului.

De altfel, opt dintre cei nouă piloţi au parcurs mai mult de 100 de tururi, iar cel mai bun timp a fost stabilit de Nico Rosberg. Cronometrat cu 1:09.113, pilotul echipei Mercedes a fost urmat în clasament de Esteban Gutierrez, pilotul de rezervă al Scuderiei Ferrari, în timp ce Williams şi-a adjudecat locul trei prin Valtteri Bottas.

Marco Wittmann, campionul din DTM, a debutat la volanul unui monopost de Formula 1 pentru Toro Rosso şi a parcurs cel mai mare număr de tururi (158), în timp ce Pascal Wehrlein a fost al cincilea pentru Force India în faţa lui Jolyon Palmer (Lotus).

După ce a bună parte dintre noile update-uri introduse în Austria au fost deteriorate în accidentul suferit de Fernando Alonso, McLaren a reuşit să aducă mai multe componente de rezervă pentru miercuri, inclusiv un nas în versiune scurtă, iar spaniolul a ocupat locul şapte. El a fost urmat de Daniel Ricciardo de la Red Bull, care a suferit şi o defecţiune tehnică la frâne, în timp ce Sauber a încheiat testele pe ultimul loc prin Felipe Nasr.

▶ Citeşte şi: Cronica primei zile de teste din Austria

Teste Austria - rezultate ziua 2:

Loc Pilot Echipa Diferenta Tururi
1 Nico Rosberg Mercedes 1m09.113s 117
2 Esteban Gutierrez Ferrari 0.818s 110
3 Valtteri Bottas Williams/Mercedes 0.916s 79
4 Marco Wittmann Toro Rosso/Renault 0.990s 158
5 Pascal Wehrlein Force India/Mercedes 1.140s 132
6 Jolyon Palmer Lotus/Mercedes 1.260s 110
7 Fernando Alonso McLaren/Honda 1.605s 104
8 Daniel Ricciardo Red Bull/Renault 1.644s 116
9 Felipe Nasr Sauber/Ferrari 1.809s 138

Comentarii (6)

  • In curant Mclaren va fi peste Red Bull.
    9 6
  • Florin
    Dupa cum s-a vazut in teste indiferent cine urca la volanul acestor masini se patreaza aceleasi locuri: Mercedes, Ferrari, Williams..s.o. Pilotii nu mai au importanta pe care o aveau inainte!
    17 4
  • Cred ca si Suzie castiga o cursa daca piloteaza un Mercedes. Dar sa fie fara coechipier ca altfel ar castiga el
    9 4
  • Florin, valoarea consta in duelul pilotilor din cadrul aceleeasi echipe, si asta nu se va schimba niciodata, importanta formulei 1 insa consta tocmai in suprematia unei echipe dominatoare, asa cum a fost si ferrari si rbr sau mercedes acum, problema e ca peste 75% din fanii tin cu ferrari si astfel f1 a devenit anosta, daca ferrari ar domina acum, ar fi din nou cel mai frumos sport motorizat dar din pacate ferrari este unde este.
    11 2
  • Florin
    @McLaren_Honda
    Eu cred ca a devenit anosta pentru ca nu mai au libertate constructorii sa vina cu noutati s-au limitat prea mult! Eu unul as sta lipit de TV sa vad cu ce noutati vin echipele de la o cursa la alta. Asa, acelasi lucru...nimic nou!!!
    5 0
  • Piloti sunt destul de importanti in realizarea performantelor pe circuit.Spuneti ca ordina e aceiasi indiferent de ce piloti sunt la volan.Va surprinde faptul ca Gutrerrez ca pe locul 2.Daca va veti uita la niste imagini onboard cu el pilotand veti vedea ca merge impecabil iar o masina Ferrari i-a permis sa isi arate valoarea.De asemenea si Mac Cilton nu ne de aruncat.Si bietul Bianchi era senzational.Ce sa mai zic de preferatul meu Kamui Kobayashi.Cei care va uitati de cel putin cati va ani la F1 stiti cine e. Despre MlCrean greu de spus cand vor mai aduna puncte daca vor mai aduna.Nu cred ca Redd Bull s-a concentrat prea mult pe un timp prea bun.Au de lucru si ei si mai ales cei de la Renault
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru