BMW-Sauber va fi sponsorizată de un producător de băuturi energizante

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 27.08.2010
Producătorul de băuturi energizante Mad Croc este noul sponsor al echipei BMW-Sauber până la sfârşitul acestui sezon.

BMW-Sauber a reuşit să-şi asigure serviciile unui sponsor până la sfârşitul acestui sezon competiţional, în completarea înţelegerii pentru două curse pe care a avut-o anterior cu filiala din Spania a lanţului fast-food Burger King.

Începând de la Marele Premiu al Belgiei, echipa patronată de Peter Sauber va fi sponsorizată de producătorul de băuturi energizante Mad Croc. Având sediul în Marea Britanie, compania este implicată ca sponsor şi în Campionatul Mondial de Raliuri, acolo unde este unul dintre partenerii lui Petter Solberg.

"Este clar că produsele Mad Croc se potrivesc perfect cu Formula 1. Aşteptam cu nerăbdare această colaborare plină de prospeţime care a fost stabilită pentru toate cursele care au mai rămas din sezonul 2010", a declarat Sauber într-un comunicat de presă.

Mad Croc este al patrulea producător de băuturi energizante care îşi face simţită prezenţa în Formula 1. Succesul de care se bucura austriecii de la Red Bull cu propriile echipele de Formula 1 au atras atenţia ungurilor de la Hell, care sponsorizează Williams, a americanilor de la Monster Energy, unul dintre partenerii Mercedes GP, şi acum a celor de la Mad Croc.

Via | Sauber Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru