Verstappen a efectuat primul test cu un monopost de Formula 1

de Daniel Popescu
Marti, 26.08.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Max Verstappen, care va deveni anul viitor cel mai tânăr debutat din istoria Formulei 1, a efectuat primul test cu un monopost de competiţie în cadrul unei demonstraţii în Marea Britanie.

Esential 2015 este sezonul in care va debuta Max Verstappen in Formula 1
Max Verstappen a participat marţi pe circuitul Rockingham Motor Speedway din Marea Britanie la un eveniment în cadrul căruia a efectuat primul test cu un monopost de Formula 1.

Olandezul în vârstă de numai 16 ani care a semnat recent un contract cu Toro Rosso pentru 2015 a a urcat la volanul unui monopost Red Bull Racing RB7 din sezonul 2011 şi a parcurs câţiva kilometri. Verstappen urmează să repete experienţa sâmbătă şi duminică la Rotterdam, acolo unde va avea loc evenimentul VKV City Racing, cu deosebirea că acolo va purta culorile Scuderiei Toro Rosso.

Verstappen va debuta în Formula 1 în lună martie a anului viitor pe circuitul de la Melbourne şi va deveni astfel cel mai tânăr pilot din istoria Formula 1 la vârsta de 17 ani şi cinci luni.

▶ Poveştile motorsportului: Ascensiunea lui Max Verstappen din karting în Formula 1 în numai doi ani

Via GPUpdate

Comentarii (1)

  • Ei si?
    5 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru