Video: cele mai spumoase conversaţii radio în sezonul 2015 al Formulei 1

de Daniel Popescu
Luni, 01.02.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton, Kimi Raikkonen şi Fernando Alonso se numără printre protagoniştii celor mai atractive conversaţii radio de pe parcursul sezonului 2015 al Formulei 1.

Sezonul 2015 al Formulei 1 a evidenţiat încă o dată provocările noului regulament tehnic introdus cu un an în urmă, care nu mai permite piloţilor să concureze la capacitate maximă, întrucât sunt nevoiţi să economisească carburant. Acesta a fost unul dintre subiectele preferate ale piloţilor în timpul curselor de pe parcursul anului, însă aceştia nu au ezitat să-şi critice coechipierii sau echipele.

Dacă Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au avut câteva episoade încinse la Mercedes, Fernando Alonso s-a remarcat printr-o serie de comentarii acide la adresa performanţelor motorului Honda care a echipat monopostul McLaren.

Site-ul oficial al Formulei 1 a realizat o compilaţie cu cele mai spumoase comentarii din timpul curselor: 

Comentarii (18)

  • Betivul ala de la Ferrari a facut "show" in toate formele, de ceva vreme vorbeste mult, cel mai probabil ca sa compenseze performanta lipsa.
    12 39
  • "Betivu" ala de la Ferrari e campion mondial ma CICOFLENDERE pe cand tu esti campion la mancat seminte, frustratule.
    40 10
  • Prezentarile pentru 2016:

    Tomorrow: Renault , re-entering event
    Mid-February: Ferrari, online
    February 21: McLaren MP4-31, online
    February 22: Mercedes
    February 22: Red Bull RB12, Barcelona
    February 22: Haas, Barcelona
    February 22: Manor, Barcelona (TBC)
    February 22: Williams FW38, Barcelona (TBC)
    March 1: Sauber C35, Barcelona
    TBC: Toro Rosso
    TBC: Force India

    Sa va dau eu subiect de articol daca tot nu aveti
    15 1
  • mircea
    @Kyro
    Vom fi la Paris la prezentarea Renault, venim cu materiale dedicate de acolo. Puțină răbdare :)
    12 0
  • Kimi este campion, dar poate ca ar fi bine sa iasa la pensie. Sunt o gramada de bastoane de maresal in rucsaci mai tineri care abia asteapta sa confirme. In 2014 l-am mai inteles, masina era praf, dar in 2015....nu mai are decat strigate chinuite si stridente in radio team....Oricat ai fi de fan.
    11 13
  • lucky70
    Sa intelegem ca se schimba editorul de F1 la automarket?De aici lipsa articolelor?
    5 0
  • Prostovane, eu m-as compara cu tine, nu cu betivanul ala, ala poate fi comparat cu alti piloti de F1 si e in gaura mare, asa cum e gaura din capatana ta pe alocuri prea subreda ca sa mai poti vedea ceva in fata ta in afara de fundul lu kimishor.
    5 11
  • Iliescu
    Cine transmite F1 in Romania in 2016?
    4 0
  • GTS FZR 2000
    Din pacate ca fan Formula 1 nu as spune ca clipul de mai sus... este o mare bucurie. De fapt... scuze dar pilotii astia sunt copii, la ce prostii spun pe acolo.

    Cat despre Renault, sa vedem ce articole pregatesc cei de la rubrica F1, pentru ca masina fost prezentata deja.
    3 1
  • Schumacher parca nu emitea tampenii grandomane cand era pe picior de plecare si putin mai batran decat astia. La fel Mika, Prost, Hill
    3 2
  • @LOL
    Asa e man, dar uiti un lucru, anume ca cei pe care tu i-ai enumerat mai sus au fost driveri adevarati, nu papagali!!
    10 0
  • Stie cineva pe ce posturi se vor disputa cursele in acest an?
    Multumesc.
    1 1
  • sunt si astia driveri adevarati (sau au fost). Pe de alta parte sunt mai mult stransi cu contractul decat in trecut, se aduna frustrarea si ...
    0 0
  • Cu tot respectul pentru fostii piloti...chiar si pentru cel care acum e mai mult mort decat viu dar...daca idolul tau avea ca si colegi de circuit actualii campioni....nu mai prindea 7 titluri. Schumacher l-a avut coechipier pe Rosberg care l-a jumulit ca pe o gaina, daramite daca il avea pe Hamilton! Nu intotdeauna cei care cei mai titrati sunt obligatoriu si cei mai buni din sport.
    0 8
  • AS, vezi ca nu pre se intelege ce ai scris, "Schumacher l-a avut coechipier pe Rosberg care l-a jumulit ca pe o gaina, daramite daca il avea pe Hamilton". Scumacher pe Rosberg sau Rosberg pe Schumacher? Chiar si asa, Schimacher la 40+ ani si iesit din forma+ 3-4 ani de stat pe banca vs Rosberg in floarea varstei si in forma. Chiar si asa, nu prea vad un Rosberg l-a dominat pe Schumacher care a avut numai probleme, sincer mi s-a parut mai rapid ca Rosberg dar in cursa spre final, dadea mai mare randament Robserg, mosulica obose mai repede. In orice caz, Schumi a fost adus la Mercedes penru propaganda, marketing si bani. Pe bune acum, readu-l acum pe Schumi intr-un monopost sa vezi cati bani strange Mercedes de pe urma lui Din pacate, altele sunt incovenintele de acum.
    5 0
  • GTS FZR 2000
    Schumacher vs Rosberg, 41 de ani vs 25 de ani... primul avea multa experienta, al doinea tineretea + prospetimea + viteza, as spune ca Rosberg trebuia sa castiget cu macar 5 ture in fiecare cursa in fata lui Schumacher. Daca nu s-a intamplat asta, urat pentru Rosberg... 15 ani mai tanar si nimic...

    Daca Schumacher avea pilotii de circuit actualii campioni poate ii batea la fel, din pacate numai o singura persoana (scuze entitate) ne poate ajuta sa vedem acest mic experiment: Dumnezeu. Cine ii stie numarul, sau adresa de email, va rog sa-l rugati sa ne ajute. Pana atunci, cred ca Fangio il batea pe Hamilton de-i suna apa in cap, iar Senna facea ture in fata lui. Totusi... nu inseamna ca asa s-ar fi intamplat si in realitate, de fapt... este doar o parere la fel de inutila ca oricare alta. Pentru ca... fiecare sezon are pilotii care concureaza in realitate si nu cei pe care ii doresc unii sau altii in visele lor "erotice".
    8 1
  • GrosJan
    lumea nu intelege de fapt ce a reusit Schumacher la revenirea in F1. Pentru fanul obisnuit e esec total, poate ca si Schumacher spera mai mult mai ales cand e greu sa renunti. Dar PILOTII inteleg foarte bine...

    Pentru pilotii precum Hill si Mika dar si pentru Rosberg a fost de fapt RECONFIRMAREA valorii lui Schumacher. Prea batran pentru F1, cu trei ani de absenta, iesit din forma si cu alt regulament tehnic a fost sub o secunda fata de Rosberg ba uneori l-a si batut ... Asta a fost de fapt surpriza pentru Prost sau Mansel, nu se asteptau ca un Schumacher iesit din forma sa fie inca destul de bun pentru F1.

    Numai un pilot care e exceptional de rapid cand e in forma poate fi suficient de rapid cand nu e in forma. De asta reconfirmare. Rosberg senior a declarat inainte de 'duelul' Schumacher - Nico Rosberg ca se asteapta ca fi-su sa se impuna. Era normal sa fie asa, nu ca il visa ta-su pe Nico mai bun ca un Schumacher in cea mai buna forma. Eu am scris aici inainte de revenirea lui Schumacher ca Nico are prima sansa si mi-au sarit fanii in cap ca nu stiu cu ce se mananca F1. Eu tineam cu Schumacher, dar judecata dreapta spune ce spune ..

    Pilotii de dupa Sena si Schumacher sunt la inaltime, dar ma 'tem' ca momentan acestia nu mai sunt Raikkonen sau Alonso, a trecut si vremea lor daramite a lui Schumacher
    8 0
  • Ca tot vorbim de Schumi, din pacate nu apar vesti bune cu privire la starea lui, dimpotriva: http://www.bbc.com/sport/formula1/35496878
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru