Alfa Romeo MiTo Quadrifoglio Verde SBK Edition, cascadorie inedită la lansarea în Marea Britanie

de Sebastian Toma
Vineri, 01.02.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Alfa Romeo a organizat o cascadorie inedită pe circuitul de la Silverstone cu ocazia lansării modelului MiTo Quadrifoglio Verde SBK în Regatul Unit.

Alfa Romeo MiTo Quadrifoglio Verde SBK; un model care a debutat la Salonul Auto de la Paris, a fost lansat recent în Regatul Unit. Italienii au reuşit să facă o lansare în stil mare, la circuitul de la Silverstone, unde au organizat o cascadorie inedită. Astfel, italienii i-au chemat pe Paul Swift şi Chris Walker pentru ajutor. Swift s-a urcat la volanul lui MiTo, a trecut peste o rampă şi a abordat un viraj pe două roţi. În mod normal, cascadoria în sine ar fi fost impresionantă, dar italienii au dus totul mai departe cu ajutorul lui Walker, care a reuşit să treacă cu un Kawasaki ZX-10R Ninja pe sub MiTo în acelaşi viraj.

Ediţia specială SBK a lui Alfa Romeo Quadrifoglio Verde celebrează implicarea mărcii italiene în campionatul Superbike. Modelul are un exterior în două nuanţe, o suspensie sport, jante din aliaj de 18 inch, centuri Sabelt, pedale din aluminiu şi sistemul de conectivitate Blue&Me. Pe piaţa din Regatul Unit, Alfa Romeo va comercializa doar 28 de unităţi MiTo SBK Edition.

Ediţia SBK este oferită în doar 200 de exemplare, iar toate sunt echipate cu motorul MultiAir de 1.4 litri şi 170 CP.

Clienţii pot alege doar între negru şi roşu, în timp ce plafonul poate fi negru, roşu sau alb. De la grila faţă până la montantul C este trasată o linie care diferenţiază aceste modele de restul gamei MiTo. Motorul de 170 CP îi asigură lui MiTo SBK Limited Edition un timp 0-100 km/h de aproape şapte secunde şi un consum mediu de 4.8 litri la sută.

Via Worldcarfans

Comentarii (2)

  • Asta inseamna munca in echipa, si incredere in provesionalismul coechipierului. Cel putin pentru asta puteti sa lasati la o parte comparatiile cu nemtoaicele.
    Tot respectul pentru oameni care au facut spotul.
    16 2
  • La sfarsit , nu cred ca MiTo QV SBK consuma 4,8.Poate 6 dar masina e fantastica (stiu ca am una),vazand acest spot sunt uimit ca masina poate sa faca asa ceva. Am un 1,4 155Cp si mananca 6,2 condus normal (babeste) si pe mod Dynamic un pic mai mult:)).Inainte sa vb. "lumea" despre fiabilitatea Alfa Romeo pana nu ai una nu stii cu ce se mananca.
    9 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru