Audi a dat startul unei noi ere: nemții au început producția de motoare electrice la fabrica din Ungaria

de Paul Cosma
Miercuri, 25.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Audi a început producția de motoare electrice la fabrica sa din Ungaria. Cu o capacitate de 400 de unități pe zi, fabrica din Gyor va livra primele motoare pentru SUV-ul electric Audi e-tron, a cărui prezentare este așteptată în luna septembrie.

Audi e-tron va fi lansat în curând de constructorul german, care ne-a dezvăluit recent primele imagini cu interiorul SUV-ului electric.

Până la prezentarea oficială, așteptată în luna septembrie, Audi a marcat o bornă importantă în istoria sa. Nemții au anunțat începerea oficială a producției de motoare electrice la fabrica din Gyor, Ungaria.

Audi a investit cel puțin 10 milioane de euro (fără să specifice suma exactă) pentru a extinde uzina din Gyor cu această nouă linie de producție. Potrivit informațiilor oficiale, Audi va produce zilnic aproximativ 400 de motoare electrice, iar capacitatea va fi extinsă gradul. Primul model care va beneficia de noile motoare electrice va fi noul Audi e-tron.

Anul trecut, uzina Audi din Gyor a produs circa 1.9 milioane de motoare (diesel și benzină), fiind una dintre cele mai mari fabrici de acest fel din lume. Fabrica furnizează zilnic 9.000 de motoare pentru 32 de facilități de producție ale grupului Volkswagen.

Via Audi

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru