Gyor

Vineri, 24 Iunie 2022 | Industrie

Vecinii maghiari mai securizează un contract auto: Audi investește 301 milioane de euro în motoarele electrice

Audi va investi 301 milioane de euro în producția de motoare electrice la uzina din Gyor, Ungaria. Unitățile de propulsie vor fi utilizate de toate modelele Grupului Volkswagen dezvoltate pe arhitectura MEB.
Joi, 31 Ianuarie 2019 | Economic

Angajații Audi din Ungaria au încheiat greva: maghiarii au obținut o creștere salarială de 18%: plus de 240 de euro pe lună

Audi a ajuns la o înțelegere cu angajații săi de la uzina din Gyor, astfel că fabrica își reia activitatea după greva de o săptămână. Conform înțelegerii, maghiarii vor primi o creștere de 18% a salariului, adică aproximativ 240 de euro în plus pe lună.
Marti, 29 Ianuarie 2019 | Economic

Audi a oprit producția de la Ingolstadt din cauza grevei din Ungaria: angajații maghiari au refuzat mai multe propuneri salariale

Audi a închis fabrica sa din Ingolstadt până miercuri, din cauza grevei angajaților din Ungaria. Muncitorii maghiari cer măriri salariale de peste 20% și au refuzat toate ofertele Audi de până acum.
Vineri, 21 Septembrie 2018 | Industrie

Audi împlinește 25 de ani de activitate în Ungaria. Începe producția noului Q3 și "a unui nou SUV", iar planurile implică asamblarea de mașini electrice

Noul Audi Q3 va fi produs alături de A3 Sedan și Cabrio și de TT Coupe și Roadster la fabrica Audi din Gyor, care tocmai împlinește 25 de ani de activitate. Alături de aceste modele, Audi plănuiește ca din 2019 să asambleze în Ungaria un nou SUV și, în viitor, mașini electrice.
Miercuri, 25 Iulie 2018 | Masini electrice si hibride

Audi a dat startul unei noi ere: nemții au început producția de motoare electrice la fabrica din Ungaria

Audi a început producția de motoare electrice la fabrica sa din Ungaria. Cu o capacitate de 400 de unități pe zi, fabrica din Gyor va livra primele motoare pentru SUV-ul electric Audi e-tron, a cărui prezentare este așteptată în luna septembrie.
Sambata, 25 Septembrie 2010 | Industrie

Audi va investi 900 mil. euro în uzina din Ungaria

Oficialii Audi au anunţat că vor investi 900 mil. de euro pentru dezvoltarea uzinei de la Gyor. În urma acestui proiect, producţia de maşini din Ungaria va creşte până în 2013 la 125.000 de automobile pe an.

Tag-uri similare

Audi, productie Audi, Gyor, uzina Audi, uzina Ungaria, investitie Audi, uzina Gyor
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru