Uzina Audi

Marti, 21 Aprilie 2020 | Industrie

Uzinele Audi vor fi redeschise treptat până la finalul lunii aprilie: nemții au pregătit măsuri speciale pentru protejarea angajaților

Oficialii Audi au anunțat că vor redeschide treptat uzinele companiei până la finalul acestei luni. Pentru ca procesele să revină la normal într-un ritm cât mai bun, nemții au pregătit o serie de măsuri speciale pentru angajați.
Marti, 31 Martie 2020 | General

Audi organizează tururi virtuale ale uzinei de la Ingolstadt: vizitatorii vor avea discuții interactive cu un ghid profesionist

Audi a anunțat organizarea unor tururi virtuale ale uzinei de la Ingolstadt, în cadrul cărora vizitatorii vor avea oportunitatea să interacționeze direct cu un ghid profesionist pentru a afla detalii despre modul în care sunt produse A3 și A4.
Sambata, 23 Iulie 2011 | Industrie

Audi vrea o uzină în Mexic

Rupert Stadler, directorul executiv Audi, vrea să câştige şi mai mult din piaţa auto pe care SUA o oferă, motiv pentru care se gândeşte la ianugurarea unei uzine în Mexic.
Sambata, 25 Septembrie 2010 | Industrie

Audi va investi 900 mil. euro în uzina din Ungaria

Oficialii Audi au anunţat că vor investi 900 mil. de euro pentru dezvoltarea uzinei de la Gyor. În urma acestui proiect, producţia de maşini din Ungaria va creşte până în 2013 la 125.000 de automobile pe an.

Tag-uri similare

Audi, productie Audi, Gyor, uzina Audi, uzina Ungaria, investitie Audi, uzina Gyor
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru