Audi va investi 900 mil. euro în uzina din Ungaria

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 25.09.2010
Oficialii Audi au anunţat că vor investi 900 mil. de euro pentru dezvoltarea uzinei de la Gyor. În urma acestui proiect, producţia de maşini din Ungaria va creşte până în 2013 la 125.000 de automobile pe an.

Esential

125.000 de maşini vor fi produse la Gyor

Constructorul german Audi a anunţat că doreşte să investească 900 mil. euro în dezvoltarea şi extinderea uzinei de la Gyor din Ungaria până la sfârşitul anului 2013. În urma acestui proiect, fabrica din Ungaria va avea o linie de producţie completă, aceasta urmând să dispună de un atelier de vopsitorie şi de o linie pentru producţia caroseriilor.

În anul 2009, 72.000 de maşini au părăsit poarta uzinei din Gyor, iar constructorul din Igolstadt doreşte ca până în 2013, în Ungaria, să fie produse 125.000 de maşini. În urma acestei investiţii, fabrica din Ungaria va produce modelele TT Coupe, TT Roadster şi A3 Cabrio.

Odată cu extinderea uzinei din Gyor, Audi va aduce 1.800 de noi angajaţi. Planurile constructorului german nu se opresc aici. Aceştia au anunţat că până în 2015 vor să devanseze Mercedes şi BMW şi să devină numărul unu mondial în ceea ce priveşte segmentul de lux.

"În acest moment, decizia luată este un important stimul pentru întreaga companie.

Pentru prima dată, centrul de producţie de la Gyor va stabili direcţia companiei", a declarat Frank Dreves, membru în conducerea Audi.

Via | Audi

Comentarii (7)

  • 125 000 in cat timp ?
    un an o luna 5 ani >?
    0 3
  • cristi
    pe an.
    1 0
  • pana in 2013 se doreste cresterea productiei la 125000 de masini pe an .... etc, un pic confuz textul, dar daca esti instare sa-ti legi singur sireturile ar trebui sa fii instare sa intelegi sistirea asta...
    5 1
  • Lasand la o parte usoara incoerenta a redactorului-(lor), este imbucurator faptul ca Ungaria reuseste sa faca fata exigentei celor de la AUDI. In schimb pentru noi faptul este cat se poate de trist...
    Alti pot, noi nu!!!
    2 0
  • nitnelaV
    bullshit
    ce roman isi v-a lua audi made in hungary? ...la fel ca si telefoanele nokia....cand vezi sub baterie made in hungary...deja te gandesti si a 3-a oara daca sa-l iei ...sau sa mai cauti ... PEACE!
    2 11
  • bine mai omule!
    da acuma trebuie sa fie clar textu!
    2 0
  • romanul si caprea vecinului
    din cate stiu eu aceasta fabrica trebuia acum multi ani facuta undeva langa timisoara..singura doleanta a nemtilor a fost sa le fie concesionat terenul de sub fabrica pe 99 de ani in schimbul crearii a sute de locuri de munca direct si a altor mii indirect (furnizori, colaboratori,etc). dar bulangii care ne conduc si acum si ne conduceau si atunci au intrebat ca lor ce le iese la afacerea asta...iar neamtul a zis 'what the fuck?! si si a mutat bagajele la vecinii unguri!
    dupa ceva ani..au semnat baietii destepti cu Ford la Craiova...o fabrica fantoma care n a produs pana acum nici un surub sau o piulita dar inghite banii pe care tot voi prostilor ii platiti! ( si eu inclusiv)
    concluzia:emigrati cat mai puteti!

    @nitnelaV : i-ati tu Ford made in romania ca ma multumesc eu cu Audi made in hungary!
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru