BMW va introduce tehnologia OLED pe un model M de serie în viitorul apropiat

de Dragoș Băltățeanu
Sambata, 10.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
BMW a anunțat că stopurile cu tehnologie OLED vor fi introduse pe un model M de serie în viitorul apropiat. Cel mai probabil vom vedea acestă tehnologie pe viitorul BMW M2.

BMW a prezentat de curând conceptul M4 Iconic Lights, un automobil pe care și-a prezentat cea mai nouă tehnologie pentru faruri și stopuri. Astfel, conceptul BMW M4 Iconic Lights era dotat cu cea mai nouă tehnologie OLED pentru stopuri. Zvonurile despre introducerea acestei tehnologii pe un model de serie au început să apară imediat, dar BMW a confirmat prin intermediul unei postări pe Facebook că acest lucru se va întâmpla mai repede decât am fi crezut.

Divizia M va folosi tehnologie OLED pentru un viitor model performant ce va fi lansat în viitorul apropiat, spune postarea de pe pagina oficială BMW M. Dacă acest lucru se va adeveri, cel mai probabil vom putea vedea stopuri OLED de serie pe viitorul model BMW M2 despre care se crede că își va face debutul oficial la Salonul Auto de la Frankfurt din această toamnă.

BMW M2 va folosi un motor de 3.0 litri turbo cu șase cilindri în linie ce va dezvolta în jur de 380 CP. În mod normal, producția modelului BMW M2 ar trebui să înceapă în luna noiembrie a acestui an, iar primele livrări ar urma să aibă loc în 2016.

Via worldcarfans

Comentarii (1)

  • Gen: https://www.youtube.com/watch?v=M2oW8YC_A2w
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru