Byton a publicat imagini din timpul testelor cu SUV-ul electric M-Byte: versiunea de serie va avea autonomie de până la 520 de kilometri

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 03.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Constructorul chinez Byton a publicat o serie de imagini cu versiunea de serie a SUV-ului electric M-Byte. Fotografiile au fost realizate în timpul testelor din Mongolia. Conform oficialilor companiei, Byton M-Byte va intra în producția de serie la finalul anului curent.

În urmă cu câteva luni, constructorul chinez Byton a oferit câteva detalii interersante despre M-Byte, primul său model de serie. Acum, oficialii Byton au publicat o serie de imagini cu M-Byte realizate în timpul testelor.

Primele sesiuni au avut loc în regiunile reci din Mongolia. Conform reprezentanților producătorului din China, în perioada imediat următoare, tehnicienii și inginerii care se ocupă de dezvoltarea lui M-Byte vor merge în SUA pentru o nouă sesiune de teste.

Versiunea de serie a lui Byton M-Byte va intra în producție la finalul anului curent și va fi comercializată pe piața din Europa începând cu 2020.

Pentru moment știm că M-Byte va fi disponibil în două versiuni: una cu roți motrice spate și baterie cu o capacitate de 71 kWh (autonomie de până la 400 de kilometri) și una cu tracțiune integrală și acumulator de 95 kWh (autonomie de până la 520 de kilometri).

Dar M-Byte nu este singurul produs pe care chinezii vor să-l ofere la nivel global.

Anul trecut, în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, Byton a expus și K-Byte, conceptul unui viitor sedan electric. Atât Byton M-Byte, cât și K-Byte vor fi produse pe aceeași platformă.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru