Chris Pfeiffer, Vali Porcişteanu şi Manu Mihalache promit spectacol la Bucharest Wheels Arena

de Sebastian Toma
Miercuri, 17.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bucharest Wheels Arena, cel mai mare eveniment auto-moto din România, va include şi demonstraţii de îndemânare pe două, respectiv patru roţi din partea unor nume precum Chris Pfeiffer, Vali Porcişteanu şi Manu Mihalache.

Bucharest Wheels Arena, evenimentul auto-moto programat la Romexpo în perioada 24-26 mai, va include şi demonstraţii de îndemânare din partea unor nume sonore precum Chris Pfeiffer, Valentin Porcişteanu şi Manu Mihalache. Acestora li se vor alătura şase piloţi din Campionatul Naţional de Drift şi mai multe echipe de off-road din ţară, care vor oferi demonstraţii de off-road pe trasee special amenajate, echipate cu şanţuri speciale, diferenţe de nivel şi mult noroi.

În timp ce Vali Porcişteanu şi Manu Mihalache sunt nume cunoscute în rândul românilor, Chris Pfeiffer este un showman de top, deţinând patru titluri de campion mondial şi european la acrobaţii cu motocicleta. Pfeiffer nu este la prima vizită în România, aceeaşi perioadă a anului trecut marcând o vizită a acestuia la Băneasa Shopping Center, unde a evoluat în parcare şi a umit audienţa cu abilităţile sale fără egal. Demonstraţii la Bucharest Wheels Arena vor mai face şi piloţii de karting de la JMS Performance şi Ştefan George, participant în Campionatul de Trial BMX al Franţei.

Reprezentațiile lui Chris Pfeiffer vor avea loc sâmbătă (13.40-14.00 și 17.20-17.40) și duminică (12.40-13.00 și 16.00-16.30).

Urmareste Automarket
Printre concursurile la care se pot înscrie expozanţii se numără: Loudest bike, Loudest car, Bike wash, Car wash, Best Rims, Best Autohtona, Best car of the event, SPL contest, SQ contest, Clean Style Contest, Lowest Car, Best Interior, Best Exterior, Best Paint, Best Engine. Ediţia 2012 a inclus şi demonstraţii de offroad, ATV, karting şi hovercraft.
Pentru amatorii de motociclete, organizatorii au pregătit o expoziţe de custom bike.

Via BucharestWheels

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru