Englezii au creat un site matrimonial pentru posesorii de supercaruri

de Bogdan Mirică
Marti, 14.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Supercardating este un site dedicat celor care se simt singuri și dețin în parcare o mașină exotică. Platforma online își propune să creeze o punte de legătură între aceștia și fanele mașinilor sportive.

Fie că a fost sau nu demonstrat până acum, faptul că deții un supercar poate fi considerat un adevărat magnet pentru publicul feminin. Mulți recunosc că mașini exotice produse de Ferrari sau Lamborghini pot atrage instant fete mai mult sau mai puțin pasionate de performanțele supercarului.

Pentru a înlesni interacțiunea dintre proprietari și așa zisele fane, dar și pentru a da o nuanță oficială acestui gen de relație, un grup de britanici s-a gândit să creeze o punte de legătură între cele două entități.

Așa a luat naștere siteul supercardating.com, unde proprietarii de supercaruri, care se simt singuri, își pot căuta jumătatea, mai mult sau mai puțin interesată de mașina din garaj. Pentru a evita conturile false, deținătorii site-ului verifică autenticitatea fotografiilor postate de posesorii de mașini, precum și validitatea actelor de proprietate.

Se pare că ideea a avut un succes nebun, la numai un an de la lansare, site-ul plănuind deja să se extindă în Statele Unite.

Comentarii (4)

  • AndreiRN
    Adica un site de prostitutie ceva mai profitabil ca e numai pt cei cu portofel gros.
    15 1
  • O lovitura pentru proprietatii de cluburi dar un mare suport pentru Pisi: verifici pe internet "disponibilitatea produsului" si dupa mergi la sigur ca sa nu iti mai pierzi vremea cu parvenitii. Uite asta numesc eu eficienta globalizarii :)... Stralucuti englejii astia...
    15 0
  • ... straluciti adica...
    5 1
  • Asta pe principiu " in afara de masina nu am altceva de aratat!"
    7 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru