Expansiunea continuă: încă 6 puncte de încărcare pentru maşini electrice au fost inaugurate în România

de Daniel Popescu
Vineri, 19.08.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renovatio a deschis încă 6 puncte de încărcare pentru maşini electrice în parcările hypermarketurilor Kaufland, iar planurile prevăd dezvoltarea unei infrastructuri de 50 de staţii Fast Charge.

În luna aprilie, Renovatio, un grup de companii cu activităţi în industria energiilor regenerabile, a lansat un parteneriat cu lanţul de hypermarketuri Kaufland pentru dezvoltarea unei reţele de 11 puncte de încărcare în parcările acestor magazine.

La vremea respectivă au fost inagurate doar câteva staţii, însă Renovatio a anunţat acum că a deschis puncte de încărcare în alte 6 oraşe: Constanţa, Sibiu, Deva, Piteşti, Iaşi şi Arad. 

Staţiile instalate au o putere de încărcare de 22 kW. În urma acestor investiţii, reţeaua Renovatio a ajuns acum la 11 puncte de încărcare, iar cele amplasate anterior în Bucureşti (Barbu Văcărescu), Ploieşti şi Timişoara beneficiază de staţii de încărcare Fast Charge de 50 kW.

Urmareste Automarket
Pentru a utiliza aceste puncte de încărcare, şoferii trebuie să folosească un card Renovatio e-charge, disponibil gratuit în cadrul magazinelor Kaufland.

În plus, Renovatio a anunţat că va inaugura încă 4 puncte de încărcare Fast Charge în principalele oraşe ale ţării, iar pe termen lung obiectivul este de a ajunge la o reţea formată din 50 de puncte de încărcare Fast Charge.

"Credem într-un viitor în care transportul ecologic va căpăta o amploare din ce în ce mai mare, de aceea vom continua şi vom accelera investiţiile la nivel naţional pentru realizarea infrastructurii necesare. Până la sfârşitul anului vom avea instalate încă 4 puncte rapide de încărcare, care vor acoperi în primul rând capitala dar şi alte oraşe importante", spune Alexandru Teodorescu, CEO-ul Renovatio.

Via Renovatio

Comentarii (3)

  • Halatu,cit e halatu?!!englezii au constatat pe pielea lor ca incarcatul curentului la "pompa"costa la fel cu benzina...la noi presupun ca e dublu
    1 3
  • Momentan, halatul e gratuit, sa vedem in viitor "...şoferii trebuie să folosească un card Renovatio e-charge, disponibil gratuit..."
    2 0
  • sa puna baterii pe loganurile politiei ca astia raman des fara combustibil. si acum sunt basistii din nou la putere, parca ii vad in pana prostului/basistului.
    2 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru