Fiat-Chrysler modernizează 5 fabrici pentru producția noilor modele Jeep: investiții totale de 4.5 miliarde de dolari: versiuni electrice și hibride până în 2021

de Paul Cosma
Miercuri, 27.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Fiat-Chrysler a anunțat că va investi 4.5 miliarde de dolari pentru modernizarea a 5 fabrici din America de Nord unde vor fi construite noile modele Jeep. Grupul italiano-american susține că investițiile sale sunt concentrate acum în zona SUV-urilor, segment așteptat să crească în continuare.

Grupul Fiat-Chrysler (FCA) speră să revitalizeze vânzările brandului Jeep și pregătește modernizarea liniilor sale de producție din America de Nord.

FCA va investi aproximativ 4.5 miliarde de dolari pentru modernizarea a 5 fabrici unde vor fi construite noile modele Jeep, precum și pentru construirea unei noi uzine în statul Michigan, unde vor fi create 6.500 de joburi.

Potrivit CEO-ului Mike Manley, investițiile FCA sunt direcționate către SUV-uri, deoarece “este un segment așteptat să crească în continuare”.

Planul de investiții include și dezvoltarea unor versiuni electrice și hibride pentru modelele Jeep, a căror lansare va avea loc cel târziu în 2021.

Via FCA

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru