Ford susține că a parcurs jumătate din drumul restructurării globale: “Vom eficientiza totul, de la dezvoltarea și designul mașinilor, până la costurile cu furnizorii”

de Paul Cosma
Luni, 18.02.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ford a finalizat jumătate din programul său de restructurare la nivel global, potrivit lui Joe Hinrichs, președintele Global Operations al constructorului. Americanii spun că, la finalizarea acestui proces, vor eficientiza fiecare aspect al business-ului, “de la dezvoltarea și designul mașinilor, până la costurile cu furnizorii”.

La începutul anului, Ford a dezvăluit joi o serie de detalii despre planurile pe care le are pe termen scurt pentru operațiunile sale din Europa.

Americanii au anunțat atunci că toate modelele noi și actualizate din gamă vor primi versiuni electrificate. Gama va include atât versiuni mild-hybridhibrizi clasici și plug-in hybrid, cât și versiuni electrice.

Planul european este doar o parte din programul “profund” prin care Ford vrea să-și restructureze întreaga activitate pe care o desfășoară la nivel global.

Joe Hinrichs, președinte Global Operations, susține că Ford a parcurs jumătate din acest drum al reorganizării, iar, la final, “fiecare aspect al business-ului va fi eficientizat, de la dezvoltarea și designul mașinilor, până la costurile cu furnizorii”.

În 2017, șeful Ford, Jim Hackett, dezvăluise un program de reducere a costurilor cu 14 miliarde de dolari. Un an mai târziu, ținta a fost stabilită la circa 25 de miliarde de dolari.

Pe scurt, restructurarea Ford presupune renunțarea la modelele cu vânzări slabe și reducerea numărului de angajați din întreaga lume.

Estimările Ford arată că primele “beneficii financiare” ale restructurării vor deveni vizibile în perioada 2021-2023.

Via Automotive News

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru