Glume de 1 aprilie: Utilitara Toyota ProAce va concura în campionatul britanic de vehicule comerciale

de Sebastian Toma
Luni, 01.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota va introduce modelul ProAce în campionatul britanic de vehicule comerciale. Trei echipe independente vor alerga cu modelul comercial în campionatul care va debuta în luna iulie.

Toyota ProAce, vehiculul comercial bazat pe Citroen Jumpy şi Peugeot Expert, va debuta în campionatul de vehicule comerciale din Regatul Unit. Sezonul începe în luna iulie, iar constructorul japonez a început testele pe autostrăzile din Marea Britanie, derulând un program intensiv de schimbare a benzilor vreme de 24 de ore. Ulterior, japonezii vor intra şi pe circuitul Nurburgring, pentru a perfecţiona manevrabilitatea modelului lor destinat transportului de mărfuri.

ProAce are un volum de încărcare maxim de şapte metri cubi şi o capacitate maximă de încărcare de 1.200 kilograme. Graţie acestor capacităţi, maşina poate transporta tot echipamentul necesar celor trei echipe care vor alerga în acest campionat. "Fără camioane mari, fără catering, fără unităţi de ospitalitate pe timp de zi. ProAce poate să care în spate tot ce trebuie pentru competiţie. Dacă nu încape în ProAce, nu-i necesar la circuit!", a declarat Gideon "Gig" Gleman, purtătorul de cuvânt al diviziei responsabile de dezvoltarea acestui model de competiţie.

Urmareste Automarket
Toyota a anunţat că noul ProAce va fi disponibil pe piaţa europeană începând cu primul trimestru al anului viitor, livrările urmând să se facă abia în al doilea trimestru al lui 2013.
Astfel, debutul în campionatul britanic destinat vehiculelor comerciale este de bun augur, deoarece modelul va primi din start publicitatea pe care o merită.

Via CarDealerMagazine | Toyota

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru