Gran Turismo 6 se lansează în 6 decembrie. Avem trailerul oficial şi informaţiile complete

de Mircea Meșter
Miercuri, 06.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
O listă de 1200 de maşini şi 100 de configuraţii de circuite. Acestea sunt cele mai importante cifre ale simulatorului care promite să fie cel mai spectaculos şi realist joc auto creat vreodată.

Veşti bune pentru fanii jocurilor video auto. Polyphony Digital, creatorii iubitului joc Gran Turismo, au anunţat oficial data lansării celui de-al şaselea episod al seriei: 6 decembrie. Odată cu această informaţie, avem o serie de detalii legate de noutăţile care vor apărea în Gran Turismo 6, acestea urmând să facă deliciul oricărui pasionat al industriei auto, indiferent dacă este sau nu gamer înrăit.

GRAN TURISMO 6 - Trailer oficial

1200 de maşini, 37 de circuite

Esential 1200 de maşini sunt la dispoziţia jucătorilor în Gran Turismo 6.
100 de configuraţii ale celor 37 de circuite din toată lumea fac parte din oferta Gran Turismo 6.
În primul rând, Gran Turismo 6 - disponibil doar pe Playstation - va pune la dispoziţia jucătorilor nu mai puţin de 1200 de maşini din toate timpurile, acestea incluzând 123 de noutăţi absolute în serie. Printre cele mai interesante apariţii noi se numără Audi R18 TDI, BMW 507, noul Chevrolet Corvette Stingray, Fisker Karma Ecosport, noul Focus ST, Lancia Stratos sau Nissan GT-R Nismo GT3, acestea completând o gamă deja foarte largă de maşini clasice sau noi care poate fi consultată în întregime aici.

Pasionaţii motorsportului vor fi fericiţi să afle că noul Gran Turismo 6 va include 37 de circuite reale sau virtuale, acestea fiind disponibile în 100 de configuraţii diferite. Astfel, în joc vor apărea pentru prima dată circuite precum Ascari, Brands Hatch, Silverstone sau Goodwood (cu faimoasa urcare găzduită anual de Festival of Speed).

De asemenea, la dispoziţia gamerilor vor sta două noi circuite originale, Matterhorn şi Gran Turismo Arena, ultimul evocând evenimentul anual Race of Champions. 

Astronomie pe bune

Una dintre cele mai atrăgătoare apariţii în Gran Turismo 6 este cea a tranziţiei noapte/zi/noapte şi poziţionării stelelor în timpul curselor, noul simulator fiind primul joc care ia în considerare un astfel de amănunt. Modul în care acestea sunt reliefate în timpul jocului poate fi văzut pe scurt în filmul de prezentare de mai jos.

Comentarii (7)

  • FOARTE bun
    sper sa rezist tentatiei si sa nu-mi iau play station 4 doar pentru jocul asta.
    cred ca asta si vor sa faca, altfel scoteau jocul si pentru PC, faceau bani mai multi.
    pentru XBOX nu, ca e concurent, dar pt PC ar fi mers..
    8 1
  • Pe ce platforma merge GT ? Pe PC din cate stiu nu merge. Nu am reusit sa ma joc niciodata nici o versiune GT.
    5 0
  • andrey_1293
    Frumos jocu...ce sa zic. Treaba cu stelele nu stiu cata relevanta are pentru gameplay - n-o sa cumpere nimeni jocu pentru stelele care se invart realistic deasupra Silverstone dar nah... un detaliu ca sa ia ochii cumparatorilor. Sunt curios de raspunsul celor care fac Forza
    3 0
  • only PS3
    6 0
  • Fabulos!
    3 0
  • @FOARTE bun:
    E disponibil exclusiv pe PS3.

    La lista de trasee noi, sa nu uitam de Mount Panorama!
    0 0
  • Mare pacat ca nu e sio pe PC!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru