Honda a confirmat oficial: conceptul electric Urban EV va intra în producție la sfârșitul lui 2019

de Petre Barac
Miercuri, 07.03.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Honda a anunțat la Geneva că Urban EV Concept va avea variantă de producție începând cu sfârșitul anului viitor.

Anul trecut, la Frankfurt, Honda a dezvăluit conceptul electric Urban EV, reprezentarea viziunii lor despre viitoarele mașini electrice.

La vremea respectivă, se vorbea despre posibilitatea ca prototipul Urban EV să aibă în viitor și o variantă de producție.

Confirmarea oficială a venit de la Honda cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din aceste zile. Japonezii au anunțat că Urban EV Concept va intra în producția de serie la sfârșitul anului viitor.

Deocamdată nu există informații cu privire la aspectele tehnice ale viitorului model, însă Honda va da drumul la comenzile din Europa undeva la începutul lui 2019.

“O versiune de producție pentru acest concept foarte apreciat va fi introdusă în Europa la sfârșitul lui 2019. Dacă feedback-ul pozitiv va continua, estimăm că startul comenzilor pentru acest model va fi dat la începutul anului viitor,” au anunțat oficialii Honda.

Via Motoring

Comentarii (3)

  • Cristi
    Dar de ce seamănă cu Golf 1?
    0 7
  • Desing-ul aduce un omagiu primei generatii de Honda Civic care a fost lansata inainte de Golf 1, deci nu are treaba cu modelul aminit de tine. Dar asa este mintea romanului, toate semana cu VW, toti au copiat de la nemtii. Hai sa ne mai largim putin punctele de reper, sa cautam un pic mai departe si sa ne imbogatim cultura auto inainte de a arunca o intrebarea aiurea nu vrei?
    9 0
  • @Cristi
    Puțină documentare sau cultură auto nu strică niciodată.
    Verifică istoricul modelului Civic... și lumină va veni și la întrebarea ta
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru