Icona Vulcano, primul teaser al supercarului de 900 CP desenat la Shanghai

de Sebastian Toma
Marti, 26.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Designerii de la Icona vor prezenta la Salonul Auto de la Shanghai conceptul unui supercar de 900 CP desenat într-un studio din China. Pentru moment, avem doar o imagine teaser a noului Vulcano.

Icona Design va construi în Italia un nou concept, numit Vulcano. Creaţia este un supercar de 900 CP cu două locuri, care are un motor V12 montat frontal, asistat de două motoare electrice. Trenul de propulsie este dezvoltat de fostul director tehnic al Ferrari, Claudio Lombardi. Elementul inedit la noul supercar, al cărui teaser a fost publicat pe internet, este faptul că a fost desenat la un studio din Shanghai, locul în care marca îşi are sediul.

Icona Vulcaon este capabil să accelereze de la 0 la 200 km/h în mai puţin de 10 secunde şi să atingă o viteză maximă de aproximativ 350 km/h, spun reprezentanţii mărcii. "Vulcano este o evoluţia a limbajului de design al conceptului Icona Fuselage", îl descrie Samuel Chuffart, directorul de design al celor de la Icona.

Urmareste Automarket
Studioul de design al celor de la Icona a prezentat ultima creaţie în 2011, tot la Salonul Auto de la Shanghai.
Conceptul precedent se numea Fuselage şi avea un sistem de propulsie electric, care îi asigura un timp 0-100 km/h de 4.5 secunde. În ceea ce priveşte aspectul exterior, acesta nu seamănă cu niciun model de serie vândut în Occident. Mai mult decât atât, singurul concept cu care se aseamănă Fuselage este Saab Aero X, dar asemănările între cele două modele sunt restrânse la câteva elemente.

Via Icona

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru