Informații despre versiunea coupe a lui Porsche Cayenne: rivalul lui BMW X6 va fi lansat în cursul anului curent

de Cornel Șocariciu
Luni, 28.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Porsche pregătește o versiune coupe a SUV-ului Cayenne. Modelul va fi lansat în perioada imediat următoare, vânzările urmând să debuteze până la finalul anului.

La jumătatea anului trecut, oficialii Porsche au confirmat că în scurt timp vom face cunoștință cu o versiune coupe a SUV-ului Cayenne. Acum, surse apropiate companiei spun că noul SUV va fi lansat în cursul anului curent, vânzările urmând să înceapă până la finalul lunii decembrie.

În același timp, o echipă de fotografi a surprins viitorul Cayenne Coupe în timpul testelor realizate în condiții de iarnă. Din punct de vedere estetic, versiunea coupe a SUV-ului din Stuttgart va primi un spoiler frontal restilizat comparativ cu varianta "normală" a lui Cayenne (foto), un plafon plonjat în partea din spate și stopuri cu design nou. De asemenea, nemții pregătesc și o aripă spate activă.

Noul SUV gândit de nemți va activa în același segment cu Audi Q8, BMW X6 și Mercedes-Benz GLE Coupe.

Viitorul Porsche Cayenne Coupe ar urma să fie oferit în versiunile S și Turbo. Astfel, nemții vor pregăti un motor V6 biturbo de 2.9 litri capabil să ofere 440 de cai putere, dar și un propulsor V8 de 4.0 litri capabil să genereze 550 de cai putere.

Noul SUV coupe dezvoltat de constructorul german va fi produs în cadrul fabricii Porsche din Leipzig.

Via | Autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru