Feedback
Parteneri
Turul României cu 8 maşini electrice. Oferit de
Audi
e-tron Sportback
446KM
Autonomie max
86.5kWh
Baterie net
408CP
Putere max
Hyundai
Kona electric
449KM
Autonomie max
64kWh
Baterie net
204CP
Putere max
Kia
e-Niro
455KM
Autonomie max
64kWh
Baterie net
204CP
Putere max
Mini
Cooper SE
234KM
Autonomie max
28.9kWh
Baterie net
184CP
Putere max
SUV Peugeot
e-2008
320KM
Autonomie max
45kWh
Baterie net
136CP
Putere max
Porsche
Taycan
462KM
Autonomie max
93.4kWh
Baterie net
761CP
Putere max
Renault
Zoe
395KM
Autonomie max
52kWh
Baterie net
135CP
Putere max
Volkswagen
ID.3
549KM
Autonomie max
77kWh
Baterie net
204CP
Putere max
Volvo
XC60 Recharge T8 Polestar
SAFEST
SAFETY CAR

Inventarul gropilor din România: aplicaţia Waze permite semnalarea gropilor de pe şosele. Autorităţile promit că vor colecta datele

de Daniel Popescu
Vineri, 15.04.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aplicaţia de navigaţie şi trafic Waze permite acum semnalarea gropilor de pe şosele, iar Primăria Bucureşti susţine că va colecta datele pentru a identifica mai uşor arterele cu probleme.

Waze este una dintre cele mai apreciate aplicaţii de smartphone de către şoferii din România, datorită configurării unor trasee cât mai libere în contextul traficului aglomerat din Bucureşti şi marile oraşe.

Recent, aplicaţia a fost actualizată pentru a permite semnalarea gropilor din trafic, iar în România şoferii bucureşteni au fost cei mai harnici la acest capitol: există deja câteva sute de gropi semnalate în cadrul aplicaţiei.

În plus, Primăria Bucureşti a semnat un parteneriat cu Wze România pentru a primi acces la gropile semnalate de şoferii din Bucureşti.

Teoretic, acest lucru ar trebui să asigure un timp mai scurt de asfaltare a zonelor cu probleme, însă rămâne de văzut dacă acest lucru va putea fi pus în practică.

Urmareste Automarket
"Datele de trafic şi rapoartele trimise de utilizatori vin în ajutorul autorităţilor, acestea putând reacţiona mai rapid la problemele din trafic, fie că vorbim de astuparea unor gropi sau devierea traficului în caz de accident", afirmă Paul Dorneanu, directorul Waze România.

Aplicaţia Waze a fost cumpărată de Google şi este disponibilă pe smartphone-uri cu sistem de operare Android, pe telefoanele iPhone produse de Apple şi pentru cele care utilizează sistemul de operare Windows Phone.

Via Gadget

Comentarii (1)

  • ce naiba sa semnalizezi in bucuresti, ca numeri pe degete strazile fara gropi...
    14 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru