Istoria continuă: Suzuki lansează noul Swift Sport în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt

de Cornel Șocariciu
Luni, 24.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Suzuki a publicat prima imagine oficială cu viitorul Swift Sport. Modelul producătorului nipon va fi expus în premieră internațională cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

Suzuki a prezentat noua generație Swift în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie a anului curent. Acum, oficialii constructorului nipon ne anunță că versiunea Swift Sport va debuta în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, eveniment programat pentru toamna acestui an.

Informația a fost însoțită și de o primă imagine oficială cu viitorul Swift Sport. Vedem cum noua versiune oferă o grilă modificată, un spoiler ușor restilizat și jante cu un design nou. Pentru moment, acestea sunt singurele informații cu privire la viitorul Suzuki Swift Sport.

În România, noua generație Suzuki Swift are un preț de pornire de 10.350 de euro cu TVA. Modelul nipon poate fi comandat fie cu unitatea de 1.2 litri benzină de 90 de cai putere, fie cu cea turbo de 1.0 litru de 112 cai putere.

Suzuki oferă noul Swift în versiuni gândite pentru toate gusturile. Astfel, clienții pot opta pentru tracțiune integrală, pentru un sistem de propulsie micro-hibrid sau pentru transmisii automate sau CVT.

Cu detalii complete despre noul Swift Sport vom reveni în 12 septembrie, prima zi a Salonului Auto de la Frankfurt.

Comentarii (1)

  • Intotdeauna am avut o slabiciune pt Suzi Swift Sport ;-)
    De fapt pentru micro-hot-hatch-uri.

    Am vazut si la Nurburgring un Swift preparat, cu suspensii, semi-slick-uri... mergea bine "bondarul"
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru