Jaguar I-Pace a intrat pe piața taxiurilor din Germania: britanicii au livrat 10 SUV-uri electrice în Munchen

de Paul Cosma
Luni, 06.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar a intrat pe piața taxiurilor din Germania, un sector dominat în prezent de Mercedes-Benz. Pentru început, britanicii au livrat 10 SUV-uri electrice I-Pace în Munchen și speră să devină un competitor serios pe acest segment.

După ce au luat cu asalt cel mai mare aeroport din Europa, prin livrarea a 200 de unități I-Pace la Heathrow, Jaguar își continuă misiunea de promovare a SUV-ului său electric în Europa.

Ultimul proiect al britanicilor presupune intrarea pe piața taxiurilor din Germania. Mai exact, Jaguar a livrat 10 SUV-uri electrice I-Pace către cel mai mare operator de taxiuri din Munchen.

“Vrem să invităm oamenii din Munchen să conducă mașini electrice, dar și să conducă un Jaguar,” a declarat Ralf Speth, CEO-ul Jaguar.

Rămâne de văzut cum se va descurca I-Pace, în viitor, pe o piață a taxiurilor dominată autoritar de Mercedes-Benz, cu o cotă de peste 60% la nivel național.

Munchen, unul dintre cele mai aglomerate orașe din Germania, vrea să reducă poluarea și cu ajutorul taxiurilor electrice de la Jaguar, colaborarea cu producătorul britanic fiind la început.

Via Jaguar

Comentarii (2)

  • mircea badea
    le tin pumnii, totusi de ce doar 10? pe de alta parte, la cat de mare e, nu e de oras un suv. sau macar sa mearga mii de km cu o incarcare daca tot e suv.
    1 0
  • este o practica sa ia cateva masini sa le puna pe taxi. oricum pretul de pornire a masinii este pentru unii cel putin ...prohibitiv
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru