Mercedes a inaugurat primele sale apartamente de lux în Londra

de Bogdan Mirică
Joi, 15.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a inaugurat șase apartamente de lux în Londra. Sunt primele locuințe de închiriat dintr-un proiect amplu, care presupune construirea unor astfel de apartamente în mai multe orașe ale lumii.

La sfârșitul acestei veri, Bentley a inaugurat o cabană de lux în inima Alpilor austrieci, în celebra stațiune Kitzbuehl. După constructorul britanic, se pare că și alte nume importante din industria auto își îndreaptă atenția către domeniul imobiliar.

Mercedes tocmai a taiat panglica unui complex de apartamente de lux, construite în Londra. Împreună cu Frasers Hospitality Group, constructorul german a creat șase apartamente premium, disponibile pentru a fi închiriate. Ele se numesc Mercedes-Benz Living @ Fraser, sunt amplasate în Kensington și au o suprafață de aproximativ 100 de meri pătrați.

Disponibile pentru a fi închiriate începând cu luna noiembrie, apartamentele dispun de mobilă, accesorii, iluminare și culori alese chiar de designerii Mercedes-Benz Style, divizia de creație a nemților. Cum era și normal, aceștia au încercat să aducă elemente din mașină în interiorul apartamentelor.

Esential 100 de metri pătrați este suprafața maximă a apartamentelor Mercedes.
2016 este anul în care apartamente Mercedes vor fi inaugurate și în Singapore.
6 apartamente de lux a inaugurat Mercedes la Londra.
Au fost create și elemente decorative complet noi, cum este candelabrul sub forma literei S, compus doar din cristale Swarovski și amplasat deasupra mesei din living.
Nu lipsește sistemul audio Burmester, pe care îl întâlnim și în lista de opționale a actualului Mercedes S-Klasse.

Elementul de mare efect va fi însă peretele negru, botezat Black Magic Wall, care ne trimite cu gândul la formele mașinilor. Peretele include un televizor inteligent, care permite conectarea la internet prin aplicația Mercedes me. Televizorul va dispune și de alte aplicații online, create de partenerii locali.

Destinate oamenilor de afaceri sau clienților care caută un loc în care să se simtă ca acasă, apartamentele Mercedes fac parte dintr-un proiect mai amplu. Acesta prevede inaugurarea unor apartament similare și în Singapore, data estimată fiind primul sfert al anului 2016.

Dacă publicul manifestă interes pentru un astfel de proiect rezidențial, Mercedes promite că va deschide apartamente de lux și în alte metropole importante.

Comentarii (3)

  • Scorpionul_negru
    Frumos. Cat costa unul ?
    1 2
  • Scorpionul_negru
    ps. Sper ca are si garaj la subsol pt. masina Mercedes a propietarului ...
    3 1
  • Din categoria: unde sa te mai gadili cand ai prea multi bani...
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru