Mercedes are un nou ambasador de marcă în România: Simona Halep va conduce un Mercedes-AMG GLE 43 Coupe

de Daniel Popescu
Marti, 21.03.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Simona Halep, cea mai valoroasă jucătoare de tenis din România, a devenit ambasadorul Mercedes și va conduce mai multe modele ale constructorului german. Primul dintre ele este un Mercedes-AMG GLE 43 Coupe.

Mercedes-Benz a anunțat semnarea unui parteneriat pe termen lung cu Simona Halep, care în prezent este cea mai valoroasă jucătoare de tenis din România și ocupă locul 5 în clasamentul WTA.

Halep devine astfel ambasadorul mărcii Mercedes și marchează debutul campaniei prin care constructorul german aniversează 50 de existență pentru divizia de performanță AMG. Ca parte a noului parteneriat, Halep va conduce mai multe modele de performanță AMG, iar pentru prima parte a anului 2017 a ales un Mercedes AMG GLE 43 Coupe.

Urmareste Automarket
"Suntem încântați să o primim pe Simona Halep în familia Mercedes-Benz România, cu atât mai mult cu cât marcăm aniversarea a jumătate de secol sub umbrela 'driving performance' și a excelenței AMG.
Atât Mercedes-Benz România, cât și Simona Halep au un scop comun, să fim cei mai buni, iar în acest sens suntem încântați să anunțăm noul parteneriat"
, a precizat Philipp Hagenburger, CEO Mercedes-Benz România.

La rândul ei, Halep afirmă că se așteaptă să aibă parte de experiențe plăcute la volanul celor mai performante modele din gama AMG.

"Sunt mândră să fac echipă cu Mercedes-Benz în România, o companie cu un palmares indisputabil atât în furnizarea, cât și în promovarea excelenței, a performanței și a inovației. Sunt încrezătoare cu privire la această experiență incredibilă și sunt încântată să am Mercedes-Benz România alături în această călătorie", a precizat ea.

Halep a fost curtată în trecut și de Porsche, care i-a făcut cadou un Porsche 911 Carrera 4 Coupe în 2014, atunci când jucătoarea ocupa locul 3 în clasamentul mondial.

Via Mercedes Benz România

Comentarii (20)

  • Nasol. Daca iti asociezi numele cu un wannabe, eu asa te si percep... ca un produs oportunist si nu un produs de top.
    14 14
  • in clipa de fata avem un alt sportiv mai cu "patalama"?

    intreb doar, pentru ca Halep ma lasa rece
    11 8
  • @vianu
    Are balta peste chiar cu aur adevarat la gat. Nu "generatii de aur" care au metalul doar in conturi si alte gasti mediatizate la TV.
    Astia de scrima, dans sportiv, gimnastica, tir, inot etc n-au auzit.
    @importator Mercedes Romania
    Domnilor, nu era mai potrivit un nume ca Simona Alexandru, Loredana Iordăchioiu, Anca Măroiu, Ana Maria Brânză, Alin George Moldoveanu, Alexandru Ionuț Miculescu, Andra Păcurar ati auzit?
    Astia au AUR.
    9 6
  • Anonim
    Cand o sa realizati voi macar jumatate din ce a facut Simona Halep atunci sa deschideti gura pana atuncia ciocul mic mai frustratilor !
    16 10
  • @Sak - or fi auzit ei dar nu au auzit clientii lor de ei, puteam sa avem si un campion mondial de sah sau la olimpiada de mate ca nu conta :)

    Cei de la MB fac asta pentru reclama si au ales un nume cunoscut, eu unul zic merci ca au ales-o pe Halep si nu vreun figurant din fotbal
    11 4
  • La 29 de ani,ambitia si continuitatea in a castiga,si chiar a castigat medalii in gimnastica.Halep nici la umbra ei nu are fata sa stea....Banuiti de cine e vorba. Cristina Neagu deasemenea..a pornit din saracie si a ajuns unde a ajuns.
    4 9
  • @Ana Ion
    Draga Ana ! Te roade invidia rau de tot recunoaste ! Ai vrea tu sa ajungi la mediocritatea lui Halep dar asta e viata ce sa ii faci...NU se poate !!!!
    13 7
  • Incredibil
    Avem aici la sectiune " comentarii" imaginea exacta a poporului roman. Suntem vai de mama noastra, nu avem ce manca dar sportul national este frustrarea,ura,denigrarea,sovinismul. Citesc si nu-mi vine sa cred cum din 20 de mesaje in 19 Halep e injurata de parca ar fi dusmanul de moarte al poporului nostru. Nu ne mai facem bine nici in 100 de ani. Voi astia care improscati cu noroi uitati-va in oglinda si puneti-va intrebarea daca ati realizat ceva in viata...dupaia vedeti daca aveti dreptul la aceste injurii josnice
    5 4
  • WHAT DA FUCK?
    este in top 10, daca asta o face ratata atunci spuneti voi cu ce va laudati, ce mari realizari aveti voi bai limbistilor.
    15 4
  • Incredibil
    Automarket se pare ca anumite commenturi le " filtrati " excesiv de ajung sa dispara. Userul "Ana Ion" foloseste cuvinte foarte ciudate "tampitel" si multe altele.aveam pretentii de la siteul vostru.
    3 3
  • @Ana Ion
    Inceteaza cu critica ca devi penibila. Nu esti nici la unghia mica a lui Halep si ne spui noua aici ,, povestea ei " ....
    11 7
  • Rusine
    Se pare ca cel care filtreaza mesaje Automarket face parte si el din randul haterilor. Altfel nu-mi explic disparitia "anumitor" mesaje.Rusine automarket, va asociati imaginea cu frustratii care nu stiu alceva decat sa denigreze. Rusine!!
    3 7
  • babacloanta
    Cainii latra, ursul trece...Nu pot intelege de unde atata rautate in tara asta. Citind comentariile de mai sus ma ingrozesc de frustrarea si invidia care zace in oameni. Ca e buna Halep sau nu e buna e fix problema ei. A ajuns acolo prin forte proprii si nu pe spinarea celor care se grabesc sa-si dea cu parerea. Oricum numarul 3 mondial va ramane pentru multa vreme un tel de neatins pentru tenisul romanesc. Mercedes a facut doar o miscare de marketing, probabil mult prea desteapta pentru a fi inteleasa de orice frustrat, restul e Can - Can.
    12 4
  • deci faptul ca are mai multe comentarii negative spune mult......aici nu mai e vorba de frustrarea "comentatorilor" ci de lipsa de rezultate a sportivei care pe buna dreptate da nastere la tot felul de intrebari....cum ocupa acel loc in clasament cand ea este abonata la parasirea concursurlor in primul sau al doilea tur......
    4 6
  • Stii vorba aia "daca taceai filosof ramaneai". Ia pune tu mana si da o cautare pe google si vezi sistemul de punctare in WTA.Daca tu crezi ca acolo e ca in Romania noastra si cineva "aranjeaza" sa fie in top 10, atunci inseamna ca am innebunit cu totii.Minunata ta logica ne spune ca daca e injurata aici de 10-20 hateri ca tine e un sportiv slab.
    5 3
  • Da' poate "hatareala" asta i se trage si de la faptul ca nu prea are o foarte mare charisma, frumoasa nu e, voce plata, vocabular...hmm...de ici si pana colea, engleza e in piuneze.

    Ok, si-a castigat locul prin munca multa, putini dintre noi fac perfromanta in sport. Da' pana la urma a facut-o pentru ea asa acum fiecare munceste (in alte domenii) pentru el.

    Doar ca tanti e si persoana publica si, inevitabil, va fi supusa criticilor sau hatarelii atunci cand o da in bara. In fapt, nu e corect....ce ar fi ca noi sa luam suturi in fund de la necunoscuti pentru ca ne-am pierdut jobul sau n-am obtinut o noua avansare sau o suplimentare a salariului? E in esenta acestui popor sa isi doreasca "moartea caprei vecinului" pozand in victime eterne ale universului

    Dar cum ziceam...e persoana publica. Putin prea publica datorita unei media avide de senzational si in criza de reale subiecte si a unui public care isi doreste cu nesat varfuri din sport pentru a contrabalansa propriile esecuri in contextul unei societati ce nu performeaza in nimic

    Ne iubim performerii cand sus si ii uram cand decad luand totul prea personal de parca am investit timp si bani in acestia.

    zic si io
    6 2
  • Oare lui Halep ii pasa de ce vorbim noi aici ? :)

    Cred si sper ca nu.

    Va fi ea afectata de flecareala nosatra ? nici atit, doar ea stie cit si cum a muncit pentru a ajunge acolo.

    Nu aveam intentia sa minimizez erformanta ei sportiva, nu pot face asta din pozitia mea de soarec de birou, doar ca m-as bucura sa vad si alte sporturi promovate, sporturi unde sportivii romani au avut rezultate foarte bune. Doar ca sporturile respective nu sunt asa de spectaculoase si afli de rezultatele respective doar daca esti pasionat.

    Sa aveti o zi buna.
    5 2
  • Cred ca cea mai buna explicatie o aveti de la moderator care sterge toate comenturile care se refera la aceasta mediocra si spune lucurilor pe nume.Pe acest site se accepta doar "odele" inchinate acestei mediocre si neputincioase .Vedeti vreun comment de rau la adresa mediocrei de Cogealac? Nu-i voie! Asta este jurnalismul de Romanika,format din niste troli ,lingai care trebuie sa laude nulitatea si mediocru ca sa aiba un salariu.Precum este si in toate televiziunile ,datoare vandute la Fisc,dar care emana in eter tot ce este mai dezgustator,mizerabil si ce poate indobitoci ppopulatia.
    2 2
  • eu in locul lui mercedes as fi ales-o e cristina neagu care a luat trofeul echivalent cu balonul de aur al lui ronaldo sau messi..dar cristina neagu nu e asa de mediata ca si halep..in publicitate nu conteaza CUM esti pomenit ci de CITI te pomenesc...asa ca nu as fi potrivit de director de marketig la mercedes...daca voi credeti ca in afaceri vorbesc patriotismul sau mindria de a apartine unei natii,no atunci ati ramas tot un fel de semianalfabeti ca acu 25 ani...acolo doar cifrele ,relatiile,tupeul si oprtunistii fac bani=dragilor chestia asta se numeste economie de piata...sint convins ca pe halep o doare intr-o anumita pparte a corpului de mine ,cum ma doare si e mine de ea sau de mercedes
    1 1
  • Iau dat si lu vaca asta un mertan gratis si bani pisamas pe ea ce avantaj are mercedes din asta 0 nu o sa creasca vanzarile mare imagine nu le face ca ea e o tensimena ratata ....mai rau le strica imaginea asocierea cu asta .
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru