Mercedes CLA primeşte mai multe îmbunătăţiri

de Bogdan Mirică
Luni, 22.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes a anunţat o serie de îmbunătăţiri pentru versiunea 2015 a modleului CLA. Coupe-ul cu patru uşi se bucură de echipamente noi şi de o motorizare diesel mai puternică.

Chiar dacă se numără printre cele mai noi modele Mercedes, actualul CLA a primit o serie de îmbunătăţiri pentru versiunea care va fi comercializată de anul viitor.

Fiindcă nu este vorba despre un facelift, acesta fiind aşteptat în anii care urmează, CLA nu a primit modificări de design vizibile. Ele există însă şi includ jante de 19 inch, din aliaj, cu finisaj negru.

Mercedes a înţeles că noul CLA reuşeşte să fie pe placul tot mai multor tineri, motiv pentru care a introdus în lista de opţionale şi iluminare ambientală de tip LED în 12 culori. Este una din primele îmbunătăţiri aduse interiorului, alături de noi finisaje pentru bord, printre care şi o inserţie din lemn.

Esential 177 de cai putere dezvoltă noul Mercedes CLA220 CDI.
Lista de echipamente se îmbogăţeşte acum cu sistem de acces şi pornire fără cheie, precum şi cu un ecran de 8 inch pentru sistemul multimedia.
Şi lista tehnologiilor de siguranţă devine mai generoasă, cu noul Collision Prevention Assist Plus, care avertizează visual şi sonor că o coliziune este iminentă. Maşina va frâna apoi automat dacă anticipează o coliziune, evitând astfel accidentul sau reducând pagubele.

Noutăţi şi sub capotă, unde versiunea diesel CLA220 CDI dezvoltă 177 de cai putere şi 350 de Nm. Graţie resurselor mai generoase, CLA220 Cdi poate accelera de la 0 la 100 de km/h în doar 8.2 secunde, înainte de a atinge o viteză maximă de 232 de km/h. Consumul păstrează în continuare valori scăzute, cu o medie de 4 litri/100 de kilometri. Emisiile ajung la numai 99 g/km.

Comentarii (1)

  • credeam ca primeste 1.6 dci, facea pereche buna cu AC-ul pe care-l ofera standard aceasta masina premium chiar si la 40k euro. Incep si astia cu motto-urile renault - "3 stele sunt suficiente!"
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru