Mini John Cooper Works facelift revine în oferta producătorului britanic: motor pe benzină de 2.0 litri de 231 CP cu filtru de particule

de Cornel Șocariciu
Vineri, 21.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mini John Cooper Works facelift și Mini John Cooper Works Cabrio facelift revin în oferta constructorului britanic. Cele două versiuni au primit omologarea Euro6d-Temp și vin cu un motor de 2.0 litri de 231 CP echipat cu flitru de particule.

La începutul acestui an, MINI a pregătit o serie de modificări estetice și tehnice pentru versiunile Hatch (trei și cinci uși) și Cabrio. Câteva luni mai târziu, versiunile cu facelift au debutat și pe piața din România, prețul de pornire fiind de 19.219 euro cu TVA.

În acel moment, pe listă, Mini a trecut și prețul pentru versiunile John Cooper Works facelift (Hatch și Cabrio). Între timp, cele două variante au fost retrase din oferă pentru a primi omologarea Euro 6d-Temp.

Acum, producătorul britanic ne anunță că Mini John Cooper Works facelift și Mini John Cooper Works Cabrio facelift revin în gamă. Producția va demara începând cu luna martie a anului viitor, livrările urmând să înceapă în al doilea trimestru din 2019.

Pentru a putea trece cu brio de testele WLTP, motorul de 2.0 litri pregătit de britanici a primit un filtru de particule. Puterea oferită de unitatea pe benzină nu a suferit modificări și dezvoltă tot 231 CP. La fel ca până acum, cele două versiuni (Hatch și Cabrio) vor putea fi comandate fie cu o cutie manuală cu șase trepte, fie cu una automată cu opt rapoarte.

Mini John Cooper Works facelift echipat cu transmisia manuală accelerează de la 0 la 100 km/h în 6.3 secunde, în timp ce varianta Cabrio este mai lentă cu 0.3 secunde.

Consumul mediu mixt pentru varianta John Cooper Works facelift în versiunea cu transmisie manuală este de 6.9 litri/100 de kilometri (+0.3 l/100 km față de varianta fără filtru de particule).

În continuare, vârful de gamă din oferta Mini va fi echipat cu o suspensie sport, cu jante cu design JCW de 17 inch, cu un sistem de frânare îmbunătățit și cu un kit aerodinamic JCW.

Comentarii (1)

  • hazard
    pana si papagalii de la bmw s-au prins ca nu mai merge cu motoare mici
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru