Feedback

Mitsubishi Electric lansează EMIRAI 4 Concept: prototipul debutează în cadrul Salonului Auto de la Tokyo

Publicat Marti, 17.10.2017
de Cornel Șocariciu
Comenteaza 0
Mitsubishi Electric lansează EMIRAI 4 Concept: prototipul debutează în cadrul Salonului Auto de la Tokyo - Poza 1
Mitsubishi Electric lansează EMIRAI 4 Concept: prototipul debutează în cadrul Salonului Auto de la Tokyo - Poza 2
Mitsubishi Electric a publicat primele imagini cu viitorul concept EMIRAI 4. Prototipul promite sisteme de asistare moderne și va fi expus oficial în cadrul Salonului Auto de la Tokyo.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mitsubishi Electric a publicat primele imagini cu viitorul EMIRAI 4 Concept, un prototip care integrează sisteme de asistare moderne. Conform oficialilor niponi, noile tehnologii prezentate pe EMIRAI 4 vor ajuta la diminuarea accidentelor rutiere și vor contribui la creșterea siguranței în trafic.

În momentul dezvoltării acestui concept, japonezii au avut pe ordinea de zi două idei principale: electrificare și conducere autonomă. Conform oficialilor niponi, EMIRAI 4 integrează o nouă generație în materie de sisteme de asistență. Mitsubishi Electric spune că pe noul prototip vom întâlni o interfață specială om-mașină, un sistem de iluminare capabil să reacționeze în situații speciale și un pachet pentru monitorizarea ocupanților.

Interfața om-mașină promite un head-up display cu realitate augmentată, un controller prin care șoferul poate accesa diverse funcții extrem de simplu și un ecran care înlocuiește instrumentarul de bord clasic. Pentru moment, oficialii Mitsubishi Electric nu au oferit detalii cu privire la sistemul de propulsie utilizat.

Viitorul concept EMIRAI 4 va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Tokyo, eveniment care își deschide porțile pentru jurnaliști în 25 octombrie.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru