Stiri Motorsport

Luni, 23 Noiembrie 2020 | Motorsport | 1 comentariu

Ogier confirmă că renunță la retragerea din WRC: francezul și-a prelungit contractul cu Toyota pentru sezonul 2021

Sebastien Ogier a confirmat că și-a prelungit contractul cu Toyota pentru sezonul 2021 al Campionatului Mondial de Raliuri. Francezul a renunțat la retragere din cauza faptului că sezonul 2020 a fost prea scurt.
Marti, 20 Octombrie 2020 | Motorsport

Cupra devine partenerul ABT în noua serie Extreme E: competiția de rally-raid cu mașini electrice debutează în 2021

Cupra a devenit partenerul principal ABT Sportsline în viitoarea serie Extrem E. Competiția de rally-raid cu mașini electrice va debuta în 2021, iar în calendar au fost programate cinci etape.
Luni, 12 Octombrie 2020 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri: Dani Sordo a câștigat Raliul Sardiniei, iar Hyundai urcă pe prima poziție în clasamentul constructorilor

Dani Sordo (Hyundai) a câștigat ediția din acest an a Raliului Sardiniei. Thierry Neuville (Hyundai) a încheiat pe locul secund în clasamentul etapei, iar podiumul a fost completat de Sebastien Ogier (Toyota).
Vineri, 02 Octombrie 2020 | Motorsport

Sebastien Loeb va concura în Raliul Dakar 2021: pilotul francez a semnat cu echipa Bahrain Raid Xtreme

Sebastien Loeb, multiplu campion mondial de raliuri, a semnat cu Bahrain Raid Xtreme și va concura în ediția din 2021 a Raliului Dakar. Francezul va pilota o mașină dezvoltată de Prodrive.
Luni, 21 Septembrie 2020 | Motorsport | 1 comentariu

Video: Rezumatul Cursei de 24 de ore de la Le Mans. Toyota a câștigat fără emoții pentru a treia oară consecutiv

Toyota a câștigat Cursa de 24 de ore de la Le Mans în care echipa privată Rebellion a fost singurul rival la clasa de prototipuri LMP1. Oreca a triumfat la clasa LMP2, în timp ce Aston Martin s-a impus la clasele GTE Pro și GTE Am.
Luni, 07 Septembrie 2020 | Motorsport

Ott Tanak s-a impus în Raliul Estoniei: podiumul a fost completat de Craig Breen și Sebastien Ogier

Ott Tanak a câștigat Raliul Estoniei și își trece în cont prima victorie în culorile Hyundai. Pe locul secund a încheiat Craig Breen (Hyundai), în timp ce podiumul a fost completat de Sebastien Ogier (Toyota).
Sambata, 18 Iulie 2020 | Motorsport

Ogier a decis să-și prelungească contractul cu Toyota pentru sezonul 2021: francezul vrea să obțină un nou titlu în WRC într-un sezon "normal"

Sebastien Ogier a revenit asupra planului inițial de a se retrage din Campionatul Mondial de Raliuri în 2020 și vrea să-și prelungească contractul cu Toyota pentru anul viitor.
Joi, 16 Iulie 2020 | Motorsport | 2 comentarii

Campionatul German de Turisme ar putea fi închis după sezonul 2020: "Nu putem continua fără sprijinul constructorilor germani"

Campionatul German de Turisme (DTM) riscă să fie închis după sezonul 2020. Audi se va retrage din competiție, în timp ce BMW nu a anunțat încă dacă va continua.
Joi, 02 Iulie 2020 | Motorsport

Restart în Campionatul Mondial de Raliuri: competiția va fi reluată în 4 septembrie în Estonia

Ediția actuală a Campionatului Mondial de Raliuri va fi reluată în luna septembrie, cu Raliul Estoniei. Până la finalul anului, organizatorii pregătesc cel puțin cinci etape.
Luni, 22 Iunie 2020 | Motorsport | 1 comentariu

Alex Zanardi a suferit un grav accident într-o cursă cu bicicleta de mână: italianul este în comă indusă după o operație de trei ore

Fostul pilot de Formula 1 Alex Zanardi a suferit un grav accident la cap în timpul unei curse cu bicicleta de mână și a fost plasat în comă indusă după o operație de trei ore.
Marti, 09 Iunie 2020 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri: ediția din acest an a Raliului Marii Britanii a fost anulată

Organizatorii Raliului Marii Britanii au anunțat că ediția din acest an a competiției va fi anulată. Inițial, evenimentul era programat pentru intervalul 29 octombrie - 1 noiembrie.
Joi, 04 Iunie 2020 | Motorsport

Campionatul Mondial de Raliuri: etapele din Finlanda și Noua Zeelandă au fost anulate

Organizatorii Raliului Finlandei și cei care pregătesc etapa din Noua Zeelandă au decis ca edițiile din acest an să fie anulate. În aceste condiții, sezonul 2020 al WRC s-ar putea relua la finalul lunii septembrie în Turcia.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 21 Mai 2020 | Motorsport

Skoda continuă proiectul eChallenge: competiția virtuală de raliuri în care fanii se pot duela cu piloții Skoda se mută în Australia

Skoda continuă competiția virtuală dedicată pasionaților de raliuri și iubitorilor de jocuri video. Etapa a doua a evenimentului Skoda eChallenge se desfășoară în intervalul 20 - 24 mai pe probele Raliului Australiei.
Sambata, 02 Mai 2020 | Motorsport

Un nou trailer pentru jocul WRC 9: imagini în premieră cu Raliul Noii Zeelande

Jocul WRC 9 a primit un nou trailer, iar acesta arată în premieră cum va arăta Raliul Noii Zeelande, una dintre cele trei noi etape introduse în noua ediție. Lansarea jocului va avea loc în luna septembrie.
Joi, 30 Aprilie 2020 | Motorsport

Ediția din acest an a Raliului Portugaliei a fost anulată: Campionatul Mondial de Raliuri s-ar putea relua în luna iulie în Kenya

Organizatorii Raliului Portugaliei au anunțat că ediția din acest an a fost anulată. Inițial, etapa din Portugalia era programată în intervalul 21 - 24 mai. Totodată, etapa din Italia (4-7 iunie) a fost amânată, ceea ce înseamnă că actuala ediție a Campionatului Mondial de Raliuri s-ar putea relua în Kenya în 16 iulie.
Marti, 28 Aprilie 2020 | Motorsport | 3 comentarii

Audi se retrage din DTM la sfârșitul sezonului 2020: BMW va rămâne singurul constructor în Campionatul German de Turisme în 2021

Audi se va retrage din DTM la sfârșitul sezonului 2020 pentru a se concentra pe competiția de monoposturi electrice Formula E. În urma deciziei, BMW va fi unicul constructor în Campionatul German de Turisme începând din 2021.
Marti, 21 Aprilie 2020 | Motorsport | 1 comentariu

Skoda lansează o competiție virtuală de raliuri: fanii se vor putea duela cu piloții care au concurat cu modelul Fabia R5

Skoda lansează o competiție virtuală dedicată atât pasionaților de jocuri video, cât și piloților profesioniști. Evenimentul se numește Skoda eChallenge și se va desfășura pe platforma Dirt Rally 2 în intervalul 22 - 26 aprilie.
Vineri, 10 Aprilie 2020 | Motorsport

Etapa a cincea a Racing League Romania se va desfășura pe Nurburgring: organizatorii pregătesc o cursă virtuală de 60 de minute

A cincea etapă a sezonului Racing League Romania, competiția de sim racing care se desfășoară în această perioadă în țara noastră, va avea loc pe circuitul de la Nurburgring. Concurenții se vor întrece pe o configurație care măsoară 24 de kilometri/tur, iar organizatorii au pregătit o singură manșă de 60 de minute.
Marti, 07 Aprilie 2020 | Motorsport

Schimbări în Campionatul Mondial de Anduranță: noua clasă pentru hypercar-uri, amânată pentru 2021

Debutul clasei pentru hypercar-uri din cadrul Campionatului Mondial de Anduranță a fost amânat pentru 2021. Noua categorie va înlocui tradiționala clasă de prototipuri LMP1.
Duminica, 29 Martie 2020 | Motorsport

Etapele de sim racing din cadrul Racing League Romania vor beneficia de transmisiune televizată: etapa a treia se va desfășura pe circuitul de la Imola

Duminică, 29 martie, începând cu orele 20:30, va avea loc a treia etapă de sim racing din cadrul Racing League Romania. Cei 30 de concurenți se vor întrece pe circuitul de la Imola, iar fanii vor putea urmări competiția în direct pe Facebook sau în reluare pe postul de televiziune Telekom Sport.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru