Nissan speră la creșterea vânzărilor din SUA și China: japonezii pregătesc “reducerea pierderilor” în Europa

de Paul Cosma
Sambata, 16.05.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan vrea să obțină creșterea vânzărilor din SUA și China și “reducerea pierderilor” în Europa, potrivit ultimelor informații cu privire la noua strategie pe care niponii ar urma să o prezinte în data de 28 mai.

După mai mulți ani în care profitul său a fost în scădere, iar strategia de vânzări nu a dat rezultate, Nissan este așteptat să vină cu un plan de reorganizare a companiei în data de 28 mai.

În ultimele săptămâni, presa internațională a publicat o serie de informații cu privire la măsurile ce vor fi luate de constructorul nipon.

Printre ele se numără și reducerea costurilor anuale cu 2.8 miliarde de dolari, dar și închiderea mai multor unități de producție.

Acum, surse din cadrul companiei susțin că Nissan vrea să-și mărească vânzările din SUA și China de la 25% fiecare la aproximativ o treime din total. Restul vânzărilor Nissan ar urma să fie asigurate de Europa și celelalte regiuni. Nissan vrea și “reducerea pierderilor” din Europa.

“Practic, o treime din vânzări va fi în SUA, o treime în China și restul în alte regiuni,” au declarat sursele.

Potrivit acestora, Nissan vrea să continue să crească pe piețe precum Brazilia, Rusia și sudul Asiei.

Via Reuters

Comentarii (2)

  • Mutati fabrica din UK.
    7 3
  • pirderi, in Europa, cauzate de asocierea cu Renault.
    7 9

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru