Noul 911 Turbo, premiera deschiderii oficiale a primului Centru Porsche din România

de Dragoș Băltățeanu
Vineri, 27.09.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Cel mai nou model din gama Porsche, modelul 911 Turbo a fost lansat oficial în România cu ocazia inaugurării noului Centru Porsche din Pipera.

Urmareste Automarket
Noul Porsche 911 Turbo a fost lansat oficial în România în cadrul unei ceremorii de gală găzduită de noul Centru Porsche din Bucureşti. Acest eveniment a marcat practic inaugurarea oficială a noului Centru Porsche, o showroom la standarde internaţionale ce face parte din cadrul celui mai mare complex auto premium din Europa de Sud Est: Porsche Pipera.

Complexul Porsche Pipera a presupus o investiţie totală de 15 milioane de euro şi oferă un spaţiu generos de expunere pentru mărcile premium Audi, Bentley, Lamborghini şi Porsche, mărci importate în România de către grupul Porsche Inter Auto. Porsche Pipera are o suprafaţă totală de 50.000 mp, o suprafaţă construită de 11.500 mp şi un depozit de piese de schimb de 2.100 mp.

Modelul 911 este un standard de excelenţă care şi-a început parcursul acum jumătate de secol şi care, în tot acest timp, a cucerit inimile iubitorilor de automobile sport din întreaga lume, inclusiv din România.

Dana Cortina
Director General P.I.A.
Evenimentul de inaugurare a noului Centru Porsche Bucureşti au fost onorat de prezenţa lui Markus Eckermann, directorul general al diviziei Porsche Central şi Eastern Europe. Evenimentul central al serii a fost dezvelirea noului Porsche 911 Turbo, un model ce a fost prezentat oficial la Salonul Auto de la Frankfurt, cu doar două săptămâni înainte. 

Noul Porsche 911 Turbo (prezentarea completă AICI) este unul dintre cele mai puternice modele din gama 911, motorul boxer supraalimentat cu şase cilindri de 3.8 litri dezvoltând 520 CP sau 560 CP în cazul variantei Turbo S. 911 Turbo mai oferă tracţiune integrală, direcţie activă pe puntea spate, aerodinamică adaptivă şi faruri full-LED. Ampatamentul modelului Porsche 911 Turbo este cu 100 mm mai lung faţă de un 911 normal. Preţurile pentru noul Porsche 911 Turbo încep de la 177.000 euro cu TVA.

Comentarii (8)

  • Ma bucur....sunt multi care au un Porsche in Romania si trebuia sa se faca ceva pt. ei.
    11 2
  • Skyline
    Pot sa-mi cumpar si Nissan GT-R din centrul asta? Hai ca ma duc sa le pun intrebarea asta! Sa vad cat de civilizati sunt !
    8 23
  • 5 zile am asteptat o oferta pentru un Chayenne varianta de baza la PBN dupa care m-am reorientat la Mercedes si rezolvat in 30 minute....
    Sper ca macar astia sa fie mai receptivi , altfel....pacat de masini....
    5 14
  • va rog corectati Turbo S are 560 CP !!!!
    10 0
  • @Sorin: oferta pentru Cayenne baza o gaseai foarte simplu pe site. Ar trebui ca cineva care isi permite sa dea peste 60.000 EUR din banii munciti de el pe o masina sa stie sa gaseasca o anumita informatie pe internet.

    Cu oferta de la Mercedes ai facut ceva sau doar ai primit-o si atat? :))
    18 3
  • @Skyline: Raspunsul este da. In lumea in care traiesti tu si toti prietenii tai imaginari, absolut orice este posibil.
    18 1
  • Localizarea showroom-ului este excelenta.
    Pe Sos. Pipera, segmentul cu cate o banda pe sens, unde stai la cozi interminabile in orice moment al zilei, unde corporatistii isi parcheaza masinile in camp si se umplu de noroi pana in gat la orice ploaie.
    Un tablou mai reprezentativ pt societatea in care traim, masini de lux pe de o parte si drumuri de caruta pe de alta, nu gasesti in alta parte.
    2 1
  • Nu era vorba doar de oferta , ci si de factura avans cu luna ianuarie...oricum cred ca m-au tratat functie de zona geografica....sunt curios cate masini au contractat in ianuarie?

    De ce comentariul anterior este ascuns?

    Pentru veridicitate ulterior am fost contactati de un domn Adrian Pascu.....

    Sigur , s-a achizitionat ML 350 B-350-SDS si sincer nu imi pare rau....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru