Coreea de Sud a inaugurat noul circuit de F1

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 10.04.2009
Coreea de Sud a inaugurat vineri circuitul care va gazdui pentru prima oara o cursa de Formula 1 in luna octombrie a anului viitor.

Organizatorii Marelui Premiu al Coreei de Sud sustin ca acesta este cel mai mare circuit de Formula 1 din Asia.

Localizat in regiunea Yeongam, la 320 km de capitala Seul, noul circuit masoara 5615 metri si beneficiaza de o linie dreapta de 1200 metri. Tribunele vor avea o capacitate totala de aproximativ 135.000 de locuri.

Coreea de Sud isi va face debutul in calendarul competitional al Formulei 1 anul viitor, urmand sa gazduiasca prima cursa in luna octombrie.

Via | StraitsTimes

Comentarii (3)

  • cititi mai atent !
    Cei de la F1 live scriu ca a inceput constructia circuitului, in sudul provinciei JEOLLA. Mai multra atentie la traducere ca se duce pe ....... imaginea voastra.

    0 0
  • @wolful
    Circuitul din Coreea de Sud este localizat in regiunea Yeongam (regiune, district sau, pe romaneste, judet). Jeolla este numele provinciei din care face parte si districtul Yeongam, iar Coreea de Sud este imparatita in 8 astfel de provincii.
    0 0
  • deci
    ati pierdut esenta mesajului meu!
    Voi scrieti ca s-a inaugurat circuitul desi abia s-a deschis santierul!!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru