Noul Range Rover Sport - prima fotografie teaser

de Dragoș Băltățeanu
Luni, 11.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Noul Range Rover Sport va fi dezvelit publicului înainte de Salonul Auto de la New York de la finalul lunii martie. Până atunci, constructorul britanic a publicat o primă fotografie teaser.

Noul Range Rover Sport va fi prezentat publicului pe 26 martie în cadrul unui eveniment ce se va desfăşura în Manhattan, cu o zi înainte de deschiderea Salonului Auto de la New York. Până atunci, constructorul britanic a publicat o fotografie teaser, din care însă nu putem distinge nici un detaliu semnificativ. 

Ştim însă că noul Range Rover Sport va folosi aceiaşi platformă din aluminiu numită PLA, care a debutat pe modelul Range Rover şi va fi produs la uzina din Solihull, Marea Britanie. De asemenea, noul Range Rover Sport va fi cu 300 kg mai uşor decât modelul pe care îl înlocuieşte. Cei care au văzut deja noul model spun că are o siluetă mult mai sportivă şi este clar diferenţiată faţă de fratele mai mare, modelul Range Rover. Noul RRS va fi oferit şi cu şapte locuri, ceea ce îl face un concurent puternic pentru Mercedes-Benz M-Klasse şi pentru viitorul BMW X5. Pentru a fi competitiv în acest segment, viitorul Range Rover Sport va avea un noul propulsor diesel de 2.0 litri.

Noul RRS va putea fi comandat şi cu sistem de propulsie hibrid. Din gama de motorizări nu vor lipsi nici deja clasicele propulsoare V8 supercharged de 5.0 litri şi 510 CP sau turbodieselul de 3.0 litri şi 340 CP.

Via motorauthority

Comentarii (8)

  • Adrian
    Sunt sigur ca o sa fie cel mai bun SUV. Sunt curios cum va arata si ce va oferii viitorul X5. Oricum un Range Rover va fi nr. 1 ca imagine peste orice concurent.
    9 5
  • Daca ar fi sa-mi permit un SUV nou...cu siguranta acesta ar fi,chiar daca inca nu am reusit sa il vedem noul model de RRS ...dar cu siguranta,ii va impresiona pe multi!!!
    4 2
  • eu...adica, acelasi
    banuiesc o combinatie intre evoq si range-ul ...clasic,actual,evident...
    2 0
  • RRS si Cayenne cele mai tari SUV-uri.
    1 1
  • barichelu
    mai bine ati verifica daca 3 litri diesel are 340 cai sau 255
    2 0
  • maldonadu
    dizelu de 3 litrii are 255 de cai , 340 are ala de 4,4 litrii
    2 0
  • RRS-new* s-ar spune ca ar arata astfel:
    (http://autorambler.ru/journal/news/14.03.2013/560982130/?gcv_source=news_block_new)
    0 0
  • alta:
    (http://www.kolesa.ru/news/2013/03/14/fotoreportery_podportili_debyut_range_rover_sport)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru