Salonul Auto de la New York

Miercuri, 09 Februarie 2022 | Industrie

Au fost anunțate finalistele pentru titlul Mașina Anului 2022 în lume. Dacia Sandero în categorie secundară

Juriul care acordă titlul Mașina Anului 2022 în lume a ales finalistele care se bat pentru titlul suprem din acest an. Marele câștigător, dar și învingătorii categoriilor secundare, îi vom afla în 13 aprilie cu ocazia Salonului Auto de la New York.
Joi, 05 August 2021 | Industrie

Ediția din acest an a Salonului Auto de la New York a fost anulată

Organizatorii Salonului Auto de la New York au anunțat că ediția din acest an a fost anulată din cauza numărului tot mai mare de infectări cu varianta Delta a virusului SARS-CoV-2. Salonul ar putea reveni în 2022.
Miercuri, 10 Aprilie 2019 | Modele noi

Noua generație Mercedes-Benz GLS va fi prezentată la New York: SUV-ul nemților promite mai mult spațiu interior și mai mult confort

Mercedes-Benz va expune noua generație GLS în cadrul Salonului Auto de la New York. Cel mai generos SUV din gama constructorului german va oferi mai mult spațiu pentru pasageri, va integra noua suspensie adaptivă E-Active Body Control și va beneficia de sisteme de asistare de ultimă generație.
Vineri, 16 Ianuarie 2015 | Modele noi

Noua generaţie Lexus RX va fi dezvăluită la începutul lui aprilie

Lexus se pregăteşte să înlocuiască actuala generaţie a modelului RX în primăvara acestui an. Noul model este aşteptat în cadrul Salonului Auto de la New York.
Marti, 15 Aprilie 2014 | Modele noi

Kia Sedona - primele imagini ale modelului care va înlocui Carnival în Europa

Kia a dezvăluit astăzi noua generaţie a MPV-ului Sedona, cunoscut sub numele Carnival pe piaţa europeană. Modelul vine cu un design nou, cu un interior mai spaţios şi cu o nouă generaţie a sistemului multimedia.
Marti, 01 Aprilie 2014 | Modele noi

Mazda MX-5 - prima schiţă a roadsterului japonez

Mazda va expune conceptul viitoarei generaţii Mazda MX-5 în cadrul Salonului Auto de la New York. Modelul japonez este anticipat deja de o schiţă oficială, care trădează prezenţa limbajului de design Kodo.
Joi, 28 Martie 2013 | Concepte

Kia Cub - conceptul unui coupe cu patru uşi a debutat la New York

Kia a dezvăluit în cadrul Salonului de la New York conceptul Cub, un model cu patru uşi şi alură de coupe, care a împrumutat motorul turbo de 204 cai al modelelor cee'd GT şi pro_cee'd GT.
Miercuri, 27 Martie 2013 | Modele noi

Audi A3 Sedan - premieră mondială în cadrul Salonului de la New York

Audi a dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la New York noul A3 Sedan, declinarea în trei volume a modelului său compact. Berlina vine cu trei motorizări şi un preţ de 25.000 de euro în Europa.
Luni, 11 Martie 2013 | Modele noi

Noul Range Rover Sport - prima fotografie teaser

Noul Range Rover Sport va fi dezvelit publicului înainte de Salonul Auto de la New York de la finalul lunii martie. Până atunci, constructorul britanic a publicat o primă fotografie teaser.
Duminica, 13 Iunie 2010 | Modele noi

GALERIE FOTO: Noul Mercedes R-Klasse se prezintă

Mercedes a publicat o galerie foto cu facelift-ul monovolumului R-Klasse. Modelul a făcut cunoștință cu publicul pentru prima oară în cadrul Salonului Auto de la New York.
Luni, 15 Martie 2010 | Modele noi

Primele imagini ale noii generatii Kia Magentis

Noua generatie a modelului Kia Magentis va debuta in cadrul Salonului Auto de la New York, urmand ca sedanul sa fie comercializat in Europa incepand cu anul viitor.

Tag-uri similare

Hyundai, Kia, Hyundai Sonata, Salonul Auto de la New York, Kia Magentis
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru