Noul Volkswagen T-Cross este disponibil pentru precomandă: 100 de unități 1st Edition începând de la 19.800 de euro

de Cornel Șocariciu
Joi, 06.12.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen lansează pe piața din România ediția specială T-Cross 1st Edition Style. Versiunea de lansare poate fi rezervată exclusiv online prin achitarea unui avans de 500 de euro. Prețul cerut de nemți pentru varianta echipată cu motorul de 1.0 litri TSI și 115 CP este de 19.828 de euro.

Noul Volkswagen T-Cross, cel mai mic SUV din gama constructorului german, a fost prezentat oficial la finalul lunii octombrie. Modelul producătorului german va fi produs la uzina din Navarra, Spania, dar și în fabricile din America de Sud și China.

Reprezentanții constructorului din Wolfsburg spun că noul T-Cross este un SUV adaptat complet mediului urban, dar în același timp oferă spațiu suficient pentru toți pasagerii.

Acum, SUV-ul T-Cross a fost expus în noul Volkswagen Concept Store deschis în cadrul centrului comercial Plaza România. Odată cu acest eveniment, Volkswagen a deschis și lista de precomenzi.

În primă fază, nemții vin cu o oferă de lansare disponibilă exclusiv online. Volkswagen pune la dispoziție 100 de unități T-Cross 1st Edition Style. Prețul de pornire pentru această versiune este de 19.823 de euro cu TVA, iar rezervarea se face prin achitarea unui avans de 500 de euro prin intemediul unei platforme online.

Volkswagen T-Cross 1st Edition Style este echipat cu motorul pe benzină de 1.0 litri de 115 cai putere și cutie manuală cu 6 trepte.

SUV-ul vine cu o caroserie vopsită în nuanța Pure White, cu tapițerie Titanium Black-Gray și cu jante Funchal de 17 inch finisate în nuanța Adamantium Silver. În dreptul sistemelor de siguranță, ediția de lansare disponibilă în România este oferită cu următoarele: Blind Spot Plus, Rear Traffic Alert, Light-Assit, Adaptive Cruise Control, Front Assist, Lane Assist și Park Pilot.

La interior, clienții vor găsi instrumentarul digital de bord Active Info Display și sistemul Discover Media care comunică cu pasagerii prin intermediul unui ecran tactil cu diagonala de 8 inch. De asemenea, nemții oferă un sistem audio Beats cu 6 incinte și o putere de 300 de wați și scaune față încălzite.

Noul Volkwagen T-Cross are o lungime de 4.11 metri și un ampatament de 2.56 metri. Bancheta din spate poate culisa pe o lungime de 14 centimetri, iar astfel, volumul portbagajului variază de la 385 de litri până la 455 de litri. 

Comentarii (16)

  • Nu o face un Santa Fe 50 000 dar nici asta nu e masina de 20 000 sa fim seriosi.
    32 2
  • Brembo
    vw e varza
    11 12
  • deci t-roc e un golf mai scump iar t-cross e un polo mai scump. urmeaza un UP mai scump?
    21 3
  • tc1900
    nici 20k nu mai sunt ce au fost...
    16 2
  • Nu VW a inventat crossover-ul ( SUV inca imi pare penibil sa le denumesti ) . Ei doar au preluat un trend , iei o platforma ,ii pui o alta caroserie mai inalta cu cativa cm si ..voila cross-ul ! Aaa...si neaparat vreo 5 mii de euro in plus la pret ca altfel nu mai are nici-un farmec. Asa ca daca cercetezi oferta din piata iti dai seama ca pretul asta trebuia sa fie. Si sa-nteleg ca mai ai si-un Beats de 300 W inclus in pachetul asta 1st Edition ? Hmm..nu "suna" rau ,numai ala trebuie sa sara bine de 1000 euro. Nu e genul meu de autoturism dar sunt convins ca o sa vedem multe "trocuri" d-astea pe sosele.
    18 3
  • Fara alehas
    ,,Incepand de la 19.800 de euro,, ptr. un motor de 1litru !!
    Pregateste banu Costele-ardelene daca vrei tedei.
    12 1
  • kim_vl
    La fel ca si in cazul ofertei de lansare a noului Touareg, AM omite sa mentioneze ca acest pret a valabil doar prin "finanțarea oferită de Porsche Finance Group". Adica pretul nu e valabil daca te duci la ei cu cash-ul ci trebuie sa te imprumuti tot la ei.
    17 1
  • hazard
    finantarea porsche are conditii ok, si tu omiti ca esti sarac si nu iti permiti nici macar o Dacie.
    0 24
  • kim_vl
    Sunt atat de sarac incat nu ma intereseaza decat plata cash (sau, ma rog, cu OP, card) pt. niste preturi oricum umflate; nu ma intereseaza leasing-urile lor (prin care castiga odata din pretul masinii, odata din dobanzi).
    Dar, nu inteleg, de ce trebuie sa te bagi ca musca ? Sau esti vreun dealer sau vreun platit ? Eu semnalam (la fel ca si in cazul lansarii lui Touareg in Ro) ca AM trebuie sa informeze pana la cap cititorii. Dezinformarea prin omisiune este tot o dezinformare.
    Adica, in cazul de fata, daca nu te bagi la leasing-ul lor, pretul masinii este de aprox. 22800 Euro.
    30 0
  • kim_vl
    Cu alte cuvinte, ce iei pe mere (asa zisul discount) dai pe pere (dobanda leasing).
    18 0
  • AM, nu aveți nicio reacție? De ce? Încă vă mai jucați cu mașinuțele primite de la Moș Nicolae?
    9 0
  • hazard,
    Câtă modestie!
    11 0
  • Sotia conduce un Golf7 si va spun ca e o masina impecabila.

    Nu acelasi lucru pot sa spun despre T-Roc. M-am urcat in T-Roc si mi s-a parut mai prost asamblat, iar pretul mult mai mare...
    Nu ma astept ca T-Cross sa fie mai bine facut decat T-Roc.

    PS: Golf inca se face in Germania. Restul s-au mutat prin alte parti. Polo se face mai nou in Africa de Sud. Asta spune multe
    11 3
  • Ia să vezi ce elogiu îi face Costel. Un Polo înălțat douăj'de mii de coco, preț de pornire. Na, are tehnologie alea alea.

    Un Duster full cu 4x4 și motor diesel e tot pe-acolo,


    T-Cross cu opționale urcă la 25.000 ca popa.

    Ia, Costele, că-i ieftin și bun și de calitate și german!
    7 2
  • De la 19k ? Pff.... părerea mea este că, nu face...
    Personal cu 13k mi-aș cumpăra Sandero Stepway, full option. + cutie robotizată.
    ( nu sunt fan Dacia, să se înțeleagă, doar gândesc realist)
    2 0
  • @Ignis
    20.000 nu e pretul de pornire, atat costa versiunea 1st edition care vine deja echipata, pretul de pornire va fi in compania motorului in verisunea 1.0 95 hp
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru