Oaie în blană de lup: Volkswagen Golf facelift poate fi ”îmbrăcat” ca un sportiv cu pachetul R-Line

de Bogdan Mirică
Joi, 05.01.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen le oferă clienților posibilitatea de a-și deghiza viitorul Golf facelift în hainele sportive ale versiunii de top Golf R. Pachetul de accesorii R-Line modifică atât exteriorul, cât și interiorul.

Urmând exemplul unor constructori de renume din segmentul premium, care au BMW M Package, Mercedes AMG-line și Audi S-Line,Volkswagen a decis să le ofere viitorilor clienți de Golf facelift un kit sportiv, reunit sub o tituatură foarte cunoscută: R-Line.

Mai exact, pachetul de accesorii sportive se adresează celor care își doresc o mașină capabilă să arate ca un Golf R, dar care să fie la fel de cuminte și economică precum orice versiune de serie.

La nivel exterior, kitul R-Line adaugă spoilere frontale și posterioare ceva mai agresive, praguri laterale, un eleron posterior, un deflector flancat de țevi de eșapament trapezoidale cu finisaj cromat și logo-ul R-Line la nivelul aripilor și al grilei frontale.

Totul poate fi încununat de un acoperiș contrastant, de culoare neagră și de două seturi de jante, Marseille și Singapore, cu dimensiuni de 17 și 18 inch.

Esential 2295 de euro costă pachetul R-Line pentru un Golf facelift.
Interiorul beneficiază de praguri cu inserții din inox, pedale cu finisaj metalic și scaune sport care pot fi comandate fie cu tapițerie din piele, fie din textil.
Nu lipsesc nici cusăturile contrastante de pe covorașe, volan și levierul schimbătorului.

Volkswagen anunță că pachetul de accesorii va fi disponibil și separat. Adică proprietarii pot comanda doar pachetul interior sau doar pe cel exterior. Prețul total variază între 2295 de euro pentru versiunile cu nivel de echipare mai modest și 1800 de euro pentru Highline, adică nivelul de top.

Comentarii (8)

  • Carcotasu' de serviciu
    Sursa?
    1 2
  • N-am sa inteleg niciodata dorinta asta a unora de a a avea masin care arata mult mai puternice decat sunt in realitate!
    Ce rezolva cu asta?

    Mie, personal, mi se pare mai interesant ca, dimpotriva, cei din jur sa creada ca ai o masina banala si era, de fapt, sa fie un monstru.
    17 3
  • Ce înseamnă dorința de a epata și a de părea ceva ce nu ești. Unii au nevoie să le fie gâdilată mândria cu orice preț.

    @Misha: Sleeper!
    9 3
  • Eu nu am vazut pana acum cum arata modelul stock, ni se prezinta doar R sau cu kit R.

    Cat de banal arata Golf 7 stock?
    3 3
  • Toti producatorii care se respecta au linii sportive (vezi MB cu linia AMG, Bmw cu linia M, Audi- linia S- Line, Opel- linia OPC, Renault- linia GT Line, Seat- linia FR etc.) care nu sunt modele sportive in sine. Eu tintesc un Golf nou si pentru mine este obligatorie optiunea asta.
    6 3
  • Pacalescu
    specialistii in pacaleli (VW) ne arata cum sa ii pacalim si noi pe altii
    5 9
  • G7 e pe strazi din 2012-2013. Vrei sa spui G7 facelift. Care nu are multe diferente fata de versiunea originala.
    3 3
  • in calitate de posesor de golf7, cel mai ok pentru modelul acesta din punct de vedere al design-ului ar fi sa ieftineasca xenoanele. masina arata destul de aiurea cu farurile standard, iar optiunea xenon costa vreo 1100 euro extra. drept dovada, pe strada 9 din 10 masini au farurile standard.

    De fapt valabil pentru toate masinile din grupul VW, masinile lor arata destul de aiurea fara xenoane.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru