Opel şi-a schimbat şeful departamentului financiar cu un fost angajat Volkswagen

de Sebastian Toma
Miercuri, 18.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Michael Lohscheller va fi noul CFO al mărcii Opel, după ce a lucrat vreme de patru ani pentru divizia americană a mărcii Volkswagen. Lohscheller îşi va prelua noua funcţie pe 1 septembrie.

General Motors a anunţat numirea lui Michael Lohscheller pe postul de CFO al mărcii Opel. Noul CFO al mărcii Opel vine la compania din Ruesselsheim după patru ani petrecuţi pe postul echivalent al diviziei americane a mărcii Volkswagen şi va începe lucrul pentru Adam Opel AG începând cu 1 septembrie. Lohnscheller este văzut ca salvatorul diviziei americane a mărcii Volkswagen, strategia aplicată de el în cei patru ani petrecuţi pe postul de CFO reuşind să aducă marca germană pe profit pe piaţa respectivă. Numirea lui Lohnscheller pe postul de CFO al mărcii Opel vine la doar o zi de când Thomas Sedran a preluat postul de CEO interimar al mărcii din Ruesselsheim.

"Abia aştept să-i avem alături de noi pe Michael Lohnscheller şi Michael Ableson în noile lor posturi. Ei vor ajuta la atingerea obiectivelor din planul de revitalizare a mărcii Opel.", a declarat Stephen Girsky, Vicepreşedintele General Motors.

Noua echipă aflată la conducerea mărcii Opel trebuie să readucă constructorul german la profit cât mai repede posibil.
Divizia britanică a Adam Opel AG are şi ea o modificare în rândul conducerii, în persoana lui Michael Ableson pe postul de conducere al departamentului de cercetare şi dezvoltare, în locul lui Rita Forst. Ableson era "Global Vehicle Line Executive" pentru gama de modele compacte a constructorului şi va prelua noua funcţie începând cu prima zi a lunii septembrie.

Via AutomotiveNews (înreg.)

Comentarii (1)

  • Vasilica
    Dezastru daca aduceau unu de la japonezi opel era no.1 in europa.....Plus ca avea o fiabilitate extraordinara, nu mai plecat din post decat dat afara cu"bodyguarzi".
    6 11

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru