Premierele pregătite de Renault pentru următoarea perioadă: Kadjar facelift în această toamnă și noua generație Clio în primăvara anului viitor

de Cornel Șocariciu
Marti, 07.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Urmează o perioadă aglomerată pentru Renault. SUV-ul Kadjar facelift va fi prezentat în această toamnă, iar în prima partea a anului viitor vom face cunoștință cu noul Clio. Tot în 2019, francezii vor veni pe piață cu Talisman facelift, dar și cu o nouă generație a modelului electric Zoe.

Ultimele luni au fost unele liniștite pentru constructorul Renault. Francezii au prezentat noul Megane RS în versiunea Trophy și au operat câteva modificări în gama Zoe. Dar conform publicației franceze L'Argus, Renault se pregătește pentru o perioadă agitată.

În toamna acestui an, Renault va prezenta o versiune îmbunătățită a lui Kadjar (foto), iar cel mai probabil, debutul SUV-ului va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Paris din octombrie. Voci apropiate companiei spun că viitorul Kadjar facelift va beneficia de schimbări atât în partea frontală, inclusiv la nivelul blocurilor optice, cât și în partea din spate. Pe lângă noutățile de design, principala schimbare ar putea fi reprezentată de gama de motorizări. Sursele spun că viitorul SUV va utiliza inclusiv noul motor pe benzină de 1.33 litri dezvoltat în parteneriat cu Mercedes-Benz.

Spre finalul anului curent, Renault va lansa Twingo facelift, iar la începutul anului viitor, francezii vor veni cu Espace facelift.

Ambele modele amintite anterior nu sunt disponibile și pe piața din România.

În primăvara lui 2019, Renault va lansa noua generație Clio. Cel mai probabil, hatchback-ul va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie. Conform primelor informații, noul Clio va prelua elemente de design de pe actuala generație Megane și va primi și un interior complet revizuit. Aceleași surse spun că noul Clio nu va renunța la motorizarea diesel de 1.5 litri. Aceasta ar urma să primească o serie de modificări astfel încât să îndeplinească cerințele noilor norme de poluare. Totodată, motorul de 0.9 litri TCe va fi înlocuit cu unul de 1.0 litri, iar unitatea de 1.33 litri benzină va fi și ea disponibilă în gamă.

La jumătatea anului viitor, Renault va lansa Talisman facelift, model care va primi modificări estetice minore și motorizări noi. Spre final de an, constructorul francez a planificat debutul noii generații Zoe și prezentarea unui Clio cu sistem hibrid de propulsie.

În 2020, Renault "a pus în calendar" noul SUV Captur, iar un an mai târziu, fanii vor face cunoștință cu o nouă generație Kadjar.

Via | L'Argus

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru