Primul teaser cu noul sedan Toyota Corolla: modelul producătorului nipon debutează în 16 noiembrie

de Cornel Șocariciu
Vineri, 09.11.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota a publicat prima imagine teaser cu noul sedan Corolla. Conform oficialilor constructorului nipon, modelul va fi expus în premieră în 16 noiembrie în cadrul Salonului Auto de la Guangzhou.

Toyota a prezentat noua generație Corolla hatchback în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie. În urmă cu câteva săptămâni, japonezii au lansat la Paris versiunea break denumită Corolla Touring Sports.

Acum, constructorul nipon a publicat o imagine teaser și un scurt clip cu sedanul Corolla. Modelul pregătit de Toyota va fi prezentat oficial în 16 noiembrie cu ocazia Salonului Auto de la Guangzhou.

Pentru moment, acestea sunt singurele informații oficiale pe care constructorul japonez le-a oferit cu privire la noul sedan Corolla. Cu toate acestea, putem descifra câteva dintre noutățile pregătite de niponi analizând detaliile hatchback-ului și pe cele ale break-ului Corolla.

Japonezii vor miza pe noua platformă Toyota New Global Architecture (TNGA), iar gama de motorizări nu va include unități diesel. Atât hatchback-ul, cât și break-ul vin cu un motor pe benzină de 1.2 litri și 116 CP și două versiuni hibrid electric+benzină. În acest caz, clienții pot alege o variantă de 122 CP echipată cu un motor de 1.8 litri sau o versiune de 180 CP disponibilă cu un propulsor de 2.0 litri.

Cu siguranță, aceste sisteme de propulsie vor fi "împrumutate" și de sedanul Corolla. Cu detalii complete vom reveni în 16 noiembrie. 

Comentarii (2)

  • ACE - Craiova
    De ani buni, TOYOTA Corolla este numarul 1 mondial.
    Practic vor imprumuta versiunile hibride de la(fostul) Auris, celebrul Prius si CH-R....
    Eu cred ca le-ar trebui o unitate multimedia MODERNA, de 10", amplasata central si in raza vizuala a soferului si....mai ales .. cat mai curand....O VARIANTA PUR ELECTRICA !!!!
    15 1
  • Andrei
    Daca ii trantesc si lu' asta un display de 10'' (10 fcking inch frate! cat o lopata) in mijlocul bordului, pot sa uit de Corolla. Nu inteleg aiureala asta cu displayuri cat mai mari in masina. La ce naiba folosesc, ca doar ochii ar trebui sa ii ai la drum, nu in tablete! Alooo, aude vreun producator?
    3 10

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru