Feedback

Primul teaser video cu Bugatti Divo: viitorul hypercar va fi prezentat în 24 august și va fi produs în doar 40 de unități

Publicat Luni, 30.07.2018
de Cornel Șocariciu
Comenteaza 2
Primul teaser video cu Bugatti Divo: viitorul hypercar va fi prezentat în 24 august și va fi produs în doar 40 de unități - Poza 1
Bugatti a publicat primul teaser video cu viitorul hypercar Divo. Modelul va fi produs în 40 de unități, iar prețul a fost stabilit la 5 milioane de euro. Oficialii Bugatti spun că hypercar-ul va fi ușor, agil și va beneficia de un limbaj nou de design.

Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În urmă cu câteva săptămâni, Bugatti a anunțat că pregătește lansarea unui nou hypercar. Noul model va purta numele Bugatti Divo și provine de la pilotul francez Albert Divo, cel care la sfârșitul anilor '20 câștiga de două ori celebra cursă de la Targa Florio.

Viitorul Bugatti Divo va fi produs într-o ediție limitată de numai 40 de unități, iar prețul de comercializare a fost stabilit la 5 milioane de euro. Prezentarea oficială va avea loc în 24 august în California, SUA.

Pentru a mai îndulci așteptarea, Bugatti a publicat primul teaser video cu stopurile viitorul Divo. Conform informațiilor oficiale, hypercar-ul pregătit de constructorul din Molsheim va beneficia de un nou limbaj de design. În același timp, reprezentanții Bugatti spun că noul Divo va fi ușor și agil.

"Bugatti Divo va fi hypercar ușor și va avea forță de apăsare aerodinamică și forțe g enorme. Rezultatul va fi reprezentat de manevrabilitatea exemplară, iar caracterul dinamic al mașinii va fi evidențiat de un limbaj nou de design", menționează Bugatti în comunicatul de presă care anunță lansarea lui Divo.


Comentarii (2)

 • Știrea e conținută-n subtitlu (*biscuite* pt cunoscători), dar văd că ați umflat-o prin repetare... repetată și-așa ați pus-o d-un articolaș drăgălaș. :-)

  Strict ontopic, noua hiper-rășină Bugatti ajunge să pară un chilipir comparată cu ultima Pagani mega-hiper-Huayra la 15 milioane (!!!)

  Se va vinde oricum, că nemții eu re-numărat odraslele de cearceafo-petroliști miliardari și le-a dat cu virgulă - dar destui noi cu garajele cam goale (mai clar, doar cu cîte 15-20 Ferrari, Lambo, Bentley, Rolls etc în ele.)
  6 0
 • mircea badea
  in sfarsit fac o masina "de circuit"?
  1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru