Românii vor fi în pas cu Jocurile Olimpice de la Rio: Renault lansează ediţia limitată Olimpic pentru modelele Kadjar, Captur şi Clio

de Daniel Popescu
Luni, 04.07.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault sărbătoreşte Jocurile Olimpice de Rio prin lansarea unei ediţii limitate Olimpic care cuprinde 450 de unităţi Kadjar, Captur şi Clio cu ornamente specifice competiţiei sportive.

Renault continuă parteneriatul cu Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR) şi cu ocazia Jocurilor Olimpice de la Rio din această vară, astfel că a lansat o ediţie limitată pentru modelele Kadjar, Captur şi Clio.

Renault a dezvoltat câte 150 de unităţi pentru fiecare ediţie specială Olimpic, astfel că în total vor fi disponibile 450 de unităţi comercializate începând din 4 iulie.

Seria limitată Olimpic este disponibilă pentru fiecare motorizare din gamă şi iese în evidenţă printr-o echipare suplimentară şi elemente de design inspirate din motivele Olimpiadei de la Rio care au fost create la Centrul de Design Renault din Bucureşti. Astfel, pavilionul şi oglinzile exterioare au un design dedicat desprins din universul olimpic, badge-ul lateral reproduce logo-ul Team România, iar pragurile sunt ornate cu numele modelului. Printre dotări se numără R-Link 2.0, jante de aliaj de 16” diamantate sau de 17”, geamuri spate şi lunetă cu tentă închisă sau acces şi pornire fără cheie.

Urmareste Automarket
De asemenea, toţi sportivii români care vor obţine medalii la Olimpiada de la Rio vor fi recompensaţi de Renault cu câte o maşină din ediţia specială Olimpic.
Astfel, cei care obţin medalii de aur vor primi Renault Kadjar, cei care se întorc cu o medalie de argint vor intra în posesia unui Captur, iar cei care câştigă medalii de bronz vor primi din partea constructorului francez un Clio.

"Mă bucur să anunţ că, alături de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, îi putem sprijini pe membrii lotului olimpic român care vor face deplasarea la Rio în această vară. Ne dorim ca, la finalul competiţiei, Renault să premieze un număr cât mai mare de sportivi medaliaţi la Jocurile Olimpice", spune Jan Ptacek, manager general al Renault Commerciale Roumanie.

Renault Clio Olimpic

Versiunea Olimpic a lui Kadjar are un preţ de pornire de 17.700 euro fără TVA (21.240 euro cu TVA) pentru motorul pe benzină de 1.2 litri şi 130 CP, în timp ce Renault Captur Olimpic are un preţ de pornire de 12.500 de euro fără TVA (15.000 de euro cu TVA) pentru motorul de 0.9 litri şi 90 CP. La rândul său, Renault Clio Olimpic costă de la 9.850 de euro fără TVA (11.820 de euro cu TVA) pentru varianta cu motor de 1.2 litri şi 75 CP.

Via Renault

Comentarii (2)

  • Deși olimpiada este un mare eveniment, nu cred ca aceste versiuni o sa aibă succes la noi (nu mai vorbesc ca lotul nostru este subţire)
    4 1
  • rectificati: 450 de romani vor fi in pas cu olimpicele, cu ajutorul unor stickere.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru