Schimbare de furnizor: Tesla ar vrea sisteme de infotainment de la Intel

de Petre Barac, Foto: Tesla
Miercuri, 27.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Tesla ar putea întrerupe colaborarea cu Nvidia, urmând ca sistemele de infotainment de pe mașinile sale să fie furnizate de Intel.

În contextul în care Tesla lucrează în prezent la o nouă tehnologie proprie prin care mașinile sale să devină complet autonome, constructorul auto ar putea să renunțe la contractul cu unul dintre cei mai importanți furnizori ai săi.

În prezent, Nvidia se ocupă de sistemele de infotainment de pe mașinile Tesla, dar producătorul de mașini electrice ar vrea să rupă colaborarea pentru un parteneriat nou cu Intel.

Potrivit Bloomberg, noile sisteme de infotainment de la Intel ar urma să fie disponibile pe Tesla Model 3 și alte versiuni noi ale mașinilor companiei. Ceea ce ar însemna că Tesla va schimba aceste sisteme pentru Model 3, care acum sunt furnizate de Nvidia.

Anul trecut, Tesla a anunțat că toate mașinile produse de acum înainte vor fi echipate cu un pachet tehnologic capabil să le permită rularea autonomă în 2017. CEO-ul Elon Musk a promis recent că primele mașini complet autonome vor fi disponibile începând cu anul 2019. 

Via Electrek

 

 

Comentarii (1)

  • Titlul corect era "Posibilă schimbare de furnizor".

    Sesizați diferența, meșteri jurnaliști? Și omisiunea e o față a minciunii.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru